Elena Udrea, întrebată dacă se roagă pentru Adrian Gurzău: Întotdeauna trebuie să te rogi pentru oamenii cu probleme

Elena Udrea, întrebată dacă se roagă pentru Adrian Gurzău: Întotdeauna trebuie să te rogi pentru oamenii cu probleme

Deputatul Elena Udrea a declarat, vineri, la Cluj, întrebată dacă se se roagă pentru finul său Adrian Gurzău, că 'întotdeauna trebuie să te rogi pentru oamenii care au probleme'.

Ea a fost întrebată de jurnaliști dacă se roagă pentru deputatul Adrian Gurzău, pentru care DNA a cerut arestarea preventivă , iar Udrea a spus că 'rugăciunea pentru altcineva este mult mai puternică decât cea pentru tine însuți'.

'Întotdeauna trebuie să te rogi pentru oamenii care au probleme. Nu noi suntem cei care trebuie să judecăm, ci Dumnezeu. Sigur, nu vorbesc de judecata pe care are în fața instanțelor de judecată. Dar nici într-un caz nu suntem noi cei care trebuie să judecăm păcatele cuiva sau greșelile cuiva. Eu cred că fiecare dintre noi le avem pe ale noastre, de aceea mă rog pentru toți cei care sunt în dificultate. Astăzi este și zi de vineri, este zi de post; eu zic că ar fi bine să ne găsim fiecare un motiv sau o persoană pentru care să ne rugăm. Se spune că rugăciunea pentru altcineva este mult mai puternică decât cea pentru tine însuți', a spus Elena Udrea.

Ea s-a referit și la situația sa, pe care a catalogat-o drept 'complicată'.

'Situația mea este deja complicată, nu are cum să se complice mai mult. Știți cum se spune: dacă Dumnezeu este cu noi, cine poate să fie împotriva noastră? Adevărul întotdeauna iese la iveală, indiferent cât de puternici și cât de mulți sunt cei care ar vrea să-l ascundă. Ca urmare, nu am absolut nici o îngrijorare legat de situația mea. Una este aspectul juridic, unde eu am posibilitatea să mă apăr, și alta este convingerea mea fermă pe care o am că lucrurile nu pot fi decât în sensul adevărului și al binelui', a menționat Elena Udrea.

Deputata Elena Udrea și-a început, vineri, cursurile de masterat la Facultatea de teologie ortodoxă din Cluj și a declarat că a avut emoții ca acum 20 de ani, când era studentă.

AGERPRES (A-autor: Marius Septimiu Avram, editor: Mihai Simionescu, editor online: Anda Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...