Eroii există şi în realitate, iar poliţistul din imagini reprezintă exemplul perfect - VIDEO

Un poliţist a salvat viaţa unui băieţel de trei ani, după ce micuţul a suferit o criză şi a încetat să respire, momentul fiind capturat de camera de filmat care se afla pe bordul maşinii de poliţie, scrie Daily Mail.

Un cuplu din Texas a trăit clipe de coşmar atunci când copilul lor, un băieţel de 3 ani, a suferit o criză şi a încetat să respire. Aceştia au sunat imediat la numărul pentru apeluri de urgenţe, iar ofiţerul care a ajuns la faţa locului - un restaurant KFC - a început să-i aplice micuţului tehnica de resuscitare cardio-pulmonară (RCP), reuşind să îl salveze.

Incidentul s-a petrecut în faţa unui restaurant KFC, în Granbury, în jurul orei locale 19:00, pe 12 octombrie. Ofiţerul Chase Miller scana canalele EMS când a auzit informarea despre micuţul care a încetat să respire. Miller s-a grăbit să ajungă la faţa locului, după cum poate fi observat în filmare, şi imediat a început manevrele de resuscitare.

Băieţelul, Brayden Geis, a leşinat în faţa restaurantului.

Poliţistul a declarat pentru Fox 4: "Avea pulsul accelarat. Inima îi bătea, dar nu respira. Buzele erau albastre, aşa că am început compresiile toracice".

Imaginile capturate îl înfăţişează pe ofiţer încercând frenetic să-l readucă la viaţă pe micuţ, în timp ce părinţii urmăresc scena paralizaţi de frică. La scurt timp, acesta îl cheamă în ajutor pe tatăl copilului, iar după ce îl asistă pe ofiţer, micuţul începe să respire.

"Niciodată nu am visat că voi salva viaţa cuiva. Sunt recunoscător, binecuvântat şi foarte uşurat că micuţul este bine acum", a conchis Miller.

Sursa: mediafax.ro


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ / Cattani de România lovește din nou! Dosar penal la DNA în cazul achiziției de măști medicale de la …

2 Guvernul Orban a hotărât: Urmează o perioadă de sacrificii uriaşe pentru toată lumea, cu excepţia bugetarilor

3 Mafie pe față! / Mandatul de arestare în lipsă emis pe numele lui Iorgulescu Jr. a fost anulat pe motiv de viciu…

4 Previziunile IHME(University of Washington) pentru România: 13 aprilie, vârful epidemiei, 8 mai, prima zi fără…

5 Milițianul Neluțu, care a infectat zeci de persoane la spitalul Gerota din Capitală, a fost externat pe ascuns…

recomandări

Te ia DNA: Cristian Popescu Piedone

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Trucurile astea cu cărți sfidează gravitația