Eroii există şi în realitate, iar poliţistul din imagini reprezintă exemplul perfect - VIDEO

Eroii există şi în realitate, iar poliţistul din imagini reprezintă exemplul perfect - VIDEO

Un poliţist a salvat viaţa unui băieţel de trei ani, după ce micuţul a suferit o criză şi a încetat să respire, momentul fiind capturat de camera de filmat care se afla pe bordul maşinii de poliţie, scrie Daily Mail.

Un cuplu din Texas a trăit clipe de coşmar atunci când copilul lor, un băieţel de 3 ani, a suferit o criză şi a încetat să respire. Aceştia au sunat imediat la numărul pentru apeluri de urgenţe, iar ofiţerul care a ajuns la faţa locului - un restaurant KFC - a început să-i aplice micuţului tehnica de resuscitare cardio-pulmonară (RCP), reuşind să îl salveze.

Incidentul s-a petrecut în faţa unui restaurant KFC, în Granbury, în jurul orei locale 19:00, pe 12 octombrie. Ofiţerul Chase Miller scana canalele EMS când a auzit informarea despre micuţul care a încetat să respire. Miller s-a grăbit să ajungă la faţa locului, după cum poate fi observat în filmare, şi imediat a început manevrele de resuscitare.

Băieţelul, Brayden Geis, a leşinat în faţa restaurantului.

Poliţistul a declarat pentru Fox 4: "Avea pulsul accelarat. Inima îi bătea, dar nu respira. Buzele erau albastre, aşa că am început compresiile toracice".

Imaginile capturate îl înfăţişează pe ofiţer încercând frenetic să-l readucă la viaţă pe micuţ, în timp ce părinţii urmăresc scena paralizaţi de frică. La scurt timp, acesta îl cheamă în ajutor pe tatăl copilului, iar după ce îl asistă pe ofiţer, micuţul începe să respire.

"Niciodată nu am visat că voi salva viaţa cuiva. Sunt recunoscător, binecuvântat şi foarte uşurat că micuţul este bine acum", a conchis Miller.

Sursa: mediafax.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Țoapa o să vomite venin! „Gură de aur” și Reghe, poze în tandrețuri!

2 FOTO O profesoară de 41 de ani însărcinată a fost arestată după ce s-a culcat cu un elev de 15 ani

3 Priviți ce panouri rutiere montează Poliția din Ungaria, exclusiv pentru șoferii români

4 „Îmi cer scuze, n-aveam bani ieri!”

5 Furnizorii de gaze trimit notificări cu tarife noi exorbitante