Ester Peony (reprezentanta României la Eurovision): Am încercat să iau ceva de la fiecare artist care îmi place

Ester Peony (reprezentanta României la Eurovision): Am încercat să iau ceva de la fiecare artist care îmi place

Câştigătoarea Selecţiei Naţionale Eurovision, Ester Peony, spune că încearcă să îmbine stilul său cu aspecte care îi plac la artiştii preferaţi şi mărturiseşte că nu are temeri legate de concursul cântecului european, care va avea loc în mai la Tel Aviv.

Ester Peony va reprezenta România la Eurovision 2019 cu piesa "On a Sunday", ea fiind aleasă în urma competiţiei naţionale ce a avut loc duminică la Sala Polivalentă.
 

"Sincer, n-are de ce să-mi fie teamă, pentru că ştiu că până în mai o să am foarte mult timp de pregătire şi chiar îmi doresc să îmi reprezint ţara cu mândrie şi sigur o să câştigăm", a declarat ea pentru AGERPRES.

Totodată, cântăreaţa a dezvăluit ce a motivat-o în show-ul Selecţiei Naţionale de duminică. "Cel mai mult m-a motivat ... M-am rugat la Dumnezeu şi ştiu că de sus porneşte totul şi fiecare are un drum, un destin şi îi mulţumesc lui Dumnezeu", a spus ea, adăugând că a găsit sprijin în echipa şi fanii săi, aflaţi la spectacolul de la Sala Polivalentă.

Artistul Eurovision preferat al reprezentantei României este câştigătoarea din 2012 a concursului, Loreen.

"Am ascultat foarte mult cum cântă, cum interpretează şi am încercat să combin cumva stilul meu şi să iau de la fiecare artist care îmi place câte ceva, să se formeze ceva frumos", a mai spus Ester Peony.

Totodată, aceasta a vorbit cu jurnaliştii, după primirea trofeului Eurovision România, despre cum a compus piesa câştigătoare.

"Piesa am produs-o în studio cu producătorul meu, doar eu cu el. Totul a pornit de la nişte acorduri de chitară. Am chemat-o şi pe prietena mea cea mai bună, Ioana, care a scris versurile şi de la ea a pornit 'On a Sunday'", a povestit aceasta.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Ucraina a doborât în două zile avioane multirol rusești în valoare de peste 130 de milioane de dolari

2 VIDEO Hai cu dezmembrarea! / O uzină rusă anunță că a trimis un tren cu tancuri de ultimă generație în Ucraina

3 De citit! Foarte interesante amănunte de la vârful Rusiei!

4 VIDEO Un analist militar rus s-a scăpat la TV: Ucraina va câștiga răboiul. Intenționează să lupte până la ultimul om / Oricât de mult am urî să recunoa…

5 Războiul care nu se vede....