„Ești pachetul complet”

„Ești pachetul complet”

Demi Rose are 28 de ani și deja a adunat o avere datorită activității ei de influencer. Modelul britanic a ajuns acum la o comunitate de peste 20 de milioane de urmăritori pe Instagram.

Demi Rose a trecut la un alt nivel. Pozele ei de pe rețelele sociale sunt demne de cele mai prestigioase reviste de modă. Într-un pictorial recent, ea apare într-un peisaj exotic, într-un costum de baie aproape invizibil, datorită desenelor de pe corpul ei.

Fanii i-au scris mii de mesaje de apreciere. „Ești pachetul complet”, „Ești minunată, „Sunt fascinat de frumusețea ta”, „Excelent machiaj”, „Foarte atractivă”, sunt doar câteva dintre reacții.

View this post on Instagram

A post shared by Demi ? (@demirose)

Formele ei spectaculoase au transformat-o în fantezia oricărui bărbat. Demi Rose a devenit o adevărată senzație pe rețelele de socializare. Relația de scurtă durată cu rapperul Tyga a făcut-o și mai cunoscută.

View this post on Instagram

A post shared by Demi ? (@demirose)

Sursă foto: Instagram/ Demi Rose


Citește și:

populare
astăzi

1 Mai prost ca Dăncilă! Ciolacu, singurul premier al României pe care nu-l va primi nimeni de la vârful SUA! O fi luat și „gaura neagră” cu el?

2 VIDEO Fata asta are o mare problemă cu dezbrăcatul, e obsedată să fie cât mai goală...

3 VIDEO „Iubito, trezește-te, românii defilează cu HIMARS în fața ambasadei Rusiei”

4 „Am făcut-o intenționat ... Nu am crezut că ar fi bine pentru copii”, a spus miliardarul care a trăit 70 de ani în aceeași casă

5 Cum e posibil așa ceva? / Cât de adânc a penetrat Rusia în Germania, totuși?