EXCLUSIV Băiatul lui Trump, adus în România de lobbyștii americani prieteni cu Dragnea. Miza? Fondul Suveran de Investiții și candidatura Infractorului la președinție!

EXCLUSIV Băiatul lui Trump, adus în România de lobbyștii americani prieteni cu Dragnea. Miza? Fondul Suveran de Investiții și candidatura Infractorului la președinție!

Băiatul lui Trump, adus în România de lobbyștii americani prieteni cu Dragnea. Miza? Fondul Suveran de Investiții și candidatura Infractorului la președinție! Fiul cel mare al președintelui american, Donald Trump Junior, în vârstă de 39 de ani, a venit cu o cursă privată, luni, în București, de unde a plecat direct către Giurgiu la un domeniu privat recunoscut de pasionații de vânătoare pentru calitatea trofeelor. În această perioadă, pe acest domeniu se pot vâna legal căprioare și mistreți. 

Dar asta este doar acoperirea oficială. În urmă cu două săptămâni, la București a stat, foarte discret, un grup de lobbyștii americani prieteni cu Dragnea. Cei care i-au aranjat și deplasarea din ianuarie în SUA, la învestirea lui Trump. Discuțiile s-au axat pe atragerea președintelui SUA de partea viziunii PSD despre România. Și o atitudine prietenoasă a actualei administrații americane față de o posibilă candidatură a președintelui PSD Liviu Dragnea la președinția României. Cu, bineînțeles, păstrarea actualelor coordonate geostrategice în care sunt angrenate cele două țări. Chiar și mai mult, dacă SUA o vor cere. 

La această întâlnire s-a făcut o prezentare amănunțită a planurilor legate de lansarea în piață a Fondului Suveran de Investiții și pe dorința fierbinte a actualului guvern de a primi ajutor de înaltă calificare de la actuala administrație americană. S-a bătut șaua să priceapă iapa. Și uite că a și venit armăsarul la vânătoare în România... La Giurgiu, în „regatul” lui Bădălău, mâna dreaptă a lui Dragnea în acest moment. Cel care a primit ANAF-ul și Transporturile...

Donald Trump Jr. este cel mai mare dintre cei cinci fii ai președintelui SUA. El a preluat frâiele imperiului de afaceri al tatălui său, The Trump Organization, după ce acesta a devenit președinte. Potrivit Forbes, afacerile controlate de Donald Trump Jr. se ridică la 3,5 miliarde de dolari. El a intrat în afacerea de familie în 2001. A fost mult timp vicepreședinte executiv pentru dezvoltare și achiziții. Este licențiat în finanțe și afaceri imobiliare la Universitatea din Pennsylvania.  Donald Trump Jr este căsătorit cu Vanessa Trump, cu care are cinci copii: Chloe Sophia Trump, Kai Madison Trump, Tristan Milos Trump, Donald Trump III, Spencer Frederick Trump.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Doar o femeie putea să scrie acest articol despre Firea!

2 De citit! Așa ar trebui să gândească și să acționeze noua garnitură de primari!

3 Andi Moisescu, infectat cu coronavirus. Nevastă-sa, Olivia Steer, antivaccinistă convinsă, săptămâna trecută: …

4 Securitatea primise o informație care ar fi putut împiedica fuga Nadiei din țară, dar ofițerul la care a ajun…

5 Sondaj BCS