EXCLUSIV Vestea proastă primită de Dragnea în Israel. E cam finalul pentru el

Vin vești despre ce ar fi discutat Dragnea cu ambasadorul SUA în Israel și cu șefii Congresului Mondial Evreiesc(World Jewish Congress/WJC). Surse bine informate spun că Dragnea n-a primit vești foarte bune. În pofida tuturor promisiunilor și angajamentelor sale, Dragnea nu este văzut cu ochi buni la Departamentul de Stat.

Mai mult, anturajul președintelui Trump evită orice discuție pe subiectul Dragnea din cauza investigației procurorului special Mueller, un bun cunoscător al României și unul dintre artizanii protocoalelor pe siguranță națională. Însă informația pe care a primit-o, că va avea acces restricționat către SUA în cazul unei noi condamnări, l-a zdruncinat definitiv. 

E cam finalul pentru el. Iar acest lucru, dacă a ajuns la noi, a ajuns încă de ieri la etaje mult mai înalte. Poate că de aceea l-a sunat aseară, nervos, pe Tăriceanu, să-i reproșeze că Meleșcanu este sifonul lui Iohannis.

Așa cum am spus și dimineață, președintele este la curent cu foarte multe dintre manevrele făcute de Dragnea, și pe care țărănoiul le crede secrete. Americanii chiar sunt parteneri cinstiți. Mai mult, pentru ei Constituția este sfântă. Și ei știu că în Constituția României scrie clar că Iohannis reprezintă statul român...

Galerie foto și documenteTrimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Veștile triste încep să se confirme! Conducerea Chinei a trimis 40 de incineratoare mobile în Wuhan

2 PSD a intrat cu capu-n laț? Cale deschisă spre anticipate. Președintele a trecut la comandă

3 Ape tulburi în PNL! Atac fără precedent al fratelui consilierului prezidențial Andrei Muraru!

4 VIDEO „Sunt baron, ce mai vreţi, da, baron local!” Tractoristul Stănescu loveşte o jurnalistă peste telefon

5 BREAKING Atac armat în Germania. Poliția confirmă cel puțin opt morți

recomandări

Te ia DNA: Ghita Sebastian, Teamnet, Hidrocanal

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Cele mai amuzante logo-uri fake