EXCLUSIV/Cine va CONDUCE PSD. Ponta, Năstase și Iliescu au ales FORMULA. Va fi REVOLUȚIE!

EXCLUSIV/Cine va CONDUCE PSD. Ponta, Năstase și Iliescu au ales FORMULA. Va fi REVOLUȚIE!

Soarta PSD a fost decisă! Cel mai mare și corupt partid din România va cunoaște o adevărată revoluție. Cătălin Ivan, Andrei Dolineaschi și Victor Negrescu va fi triumviratul care va constitui, din toamna acestui an, noua garnitură din fruntea partidului.

Cătălin Ivan va fi președinte, Andrei Dolineaschi secretar general și Victor Negrescu vector de imagine și principal secondant al lui Ivan. Însă nu aceasta este marea noutate. Surpriza este renunțarea la conceptul de baron local. Se va merge la baza partidului, adică se va râni sub straturile create în teritoriu de baroni. Vor apărea nume noi, ca Gabriela Podașcă, Andi-Lucian Cristea și Claudia Țapardel, ultimii doi europarlamentari. Vor rămâne la vârf oameni ca Ioan Mircea Pașcu și vor fi sprijiniți în continuare independenți ca Mircea Diaconu. De asemenea, pentru că viitoarele alegeri parlamentare se vor face pe liste, se va reveni la practica de la mijlocul anilor '90, de a fi propuse în Parlament personalități de marcă.

Toate marile găști care au condus PSD vor fi reprezentate, cu o singură excepție, cea a lui Mircea Geoană. 

Ponta a copt acest plan la Istanbul și l-a pus pe masă, când s-a întors, lui Năstase și Iliescu. El va primi felia cea mai mare. Dar Ion Iliescu a primit președintele și Năstase va primi un loc eligibil pe lista de europarlamentari pentru unul din băieți. 

Mai multe amănunte pe măsură ce acestea vor apărea.


Citește și:

populare
astăzi

1 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

2 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!

3 O dezvăluire care dă de gândit / „Din păcate, nu am avut ocazia să-l cunosc pe Zelensky în persoană. Probabil că are alte lucruri de făcut”

4 VIDEO Asta cu cei doi militari ucraineni de origine română, tată și fiu, o fi adevărată?

5 Așa o fi?