Există un plan pentru scoaterea lui Dragnea din pușcărie?

Există un plan pentru scoaterea lui Dragnea din pușcărie?

Reportaje-Live:  Există un plan pentru scoaterea lui Dragnea din pușcărie?

Am zis ca nu o sa mai scriu despre politica o vreme dar se intampla lucruri foarte urate. Monitorizez de multe vreme actiunile Curtii Constitutionale, Curtea suprema de justitie si ale Inspectiei Judiciare. Azi Savonea trimite Inspectia Judiciara la CSM ca sa investigeze presupuse abuzuri si probleme de responsabilitate. Obiectivul este un pas de etapa pentru a demonstra ca Dragnea a fost judecat abuziv si nelegal.

Aceste institutii ale statului actioneaza vadit pentru scoaterea lui Dragnea din inchisoare si stau si ma intreb daca nu cumva aceasta a fost planul de la inceput.

Daca invocand tot felul de chichite constitutionale si modificand legea il scot pe Dragnea din puscarie pe un cal alb pozandu-l in victima a sistemului de justitie? Daca exact acesta a fost planul de la inceput si Dragnea va fi nevinovatul condambat de justitia nedreapta?

Pare exagerat? Dragii mei cititori sa stiti ca NU ESTE. De aceea scriu despre asta. Este absolut strigator la cer ce fac indivizii astia din CCR, CSM si Inspectia judiciara.

Uneori stau si ma intreb cine dracu' sunt personajele astea. Cine este Dorneanu asta de isi permite sa faca toate mizeriile astea? Cine e Savonea? Cine e Adina Florea? Cine sunt Cristian Deliorga, Gheorghe Stan, Marian Enache și Attila Varga? De unde au aparut indivizii acestia? Din ce tenebre? I-a votat cineva vreodata, au facut ceva notabil pentru tara aceasta?

Cine sunt personajele acestea care impart dreptatea cum vor, care folosesc in scopuri obscure institutiile statului si care isi bat joc de tara aceasta luptand pentru infractori?

De unde atata determinare in sprijinirea infractorilor si in a face praf legile din tara aceasta?

Un singur lucru va mai spun. Daca il scot pe Dragnea din inchisoare va fi haos. De aceea au votat saptamana trecuta si puteri sporite pentru Jandarmerie si Politie. Pas cu pas catre asta ne indreptam.

Mai vorbim...


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...