Explodează rahatul în PSD? SURSE Discuție extrem de dură între Paul Stănescu și Liviu Dragnea înainte de CEX

Explodează rahatul în PSD? SURSE Discuție extrem de dură între Paul Stănescu și Liviu Dragnea înainte de CEX

Vicepremierul Paul Stănescu, unul dintre cei mai puternici baroni locali din PSD, a avut vineri o ieșire extrem de dură la adresa lui Liviu Dragnea în fața mai multor lideri ai partidului, scrie Alexandru Mihăescu pentru G4Media.ro, potrivit unor surse din PSD.

În discuția care a avut loc la Constanța, Stănescu i-a reproșat extrem de dur lui Liviu Dragnea scăderea partidului în sondaje și încercarea de a pasa responsabilitatea pentru violențele jandarmilor la mitingul din 10 august de la Ministerul de Interne la primăria și prefectura București.

Mai mult, baronul de Olt, care este și ministrul Dezvoltării, i-a spus lui Dragnea că nu e de acord cu directivele pe care i le trasează privind modul de alocare a fondurilor din Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL). Programul gestionează proiectele de infrastructură din teritoriu finanțate cu bani de la buget și reprezintă un instrument tradițional de recompensare a aleșilor locali (primari, președinți de Consiliu Județean) loiali partidului aflat la guvernare. Paul Stănescu i-ar fi spus lu Dragnea că e deranjat și de faptul că directivele îi sunt transmise prin intermediul Irinei Tănase, iubita șefului PSD.

Întâlnirea dintre cei doi a avut loc vineri seară în Constanța, în prezența altor lideri PSD nemulțumiți de modul în care Dragnea conduce partidul. În cele din urmă, Liviu Dragnea i-a convins pe nemulțumiți să nu ridice în ședința de azi a Comitetului Executiv chestiunea plecării sale de la șefia PSD, potrivit surselor G4Media.ro.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia