Explozie puternică la o moschee din Pakistan, soldată cu cel puţin 25 de morți VIDEO

Explozie puternică la o moschee din Pakistan, soldată cu cel puţin 25 de morți VIDEO

Cel puţin 25 persoane au murit şi 120 au fost rănite în explozia puternică produsă luni în interiorul unei moschei din Peshawar, oraş din nord-vestul Pakistanului, a anunţat un reprezentant al administraţiei locale, transmit AFP, Reuters şi DPA.

Explozie într-o moschee din Pakistan FOTO Captură video

Deflagraţia a fost rezultatul unui atentat sinucigaş cu bombă, dar ancheta este în desfăşurare, a explicat poliţia din Peshawar, care a precizat că incidentul a avut loc în timpul rugăciunii musulmane de după-amiază.

Poliţia a precizat că 96 de oameni au fost răniţi, dintre care numeroşi au fost duşi la spital.

Deocamdată atentatul nu a fost revendicat.

Moscheea se află în apropierea unei clădiri a poliţiei şi în interiorul lăcaşului de cult se aflau circa 260 de persoane în momentul exploziei.

''S-a întâmplat în timpul rugăciunii. O clădire cu două etaje s-a prăbuşit'', a declarat un martor pentru canalul local de televiziune Geo TV.

Potrivit poliţiei locale, bilanţul deceselor ar putea creşte întrucât mai multe persoane sunt prinse sub dărâmături. ''O parte a clădirii a căzut şi credem că mai multe persoane se află sub dărâmături'', a spus purtătorul de cuvânt al poliţiei din Peshawar, Sikandar Khan.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”