EXPLOZIV! Alina Bica a făcut striptease în fața Comisiei SRI? Ascultați și voi ce-a spus țiitorul Fiolei la Antena 3!

EXPLOZIV! Alina Bica a făcut striptease în fața Comisiei SRI? Ascultați și voi ce-a spus țiitorul Fiolei la Antena 3!

Alina Bica a făcut striptease în fața Comisiei SRI? Ascultați și voi ce-a spus țiitorul Fiolei la Antena 3! Şeful Comisiei SRI, țiitorul Fiolei, Claudiu Manda după audierea Alinei Bica: Am aflat lucruri șocante despre SRI. Am fost nevoiți să ne oprim și să ne tragem sufletul, să ne revenim.

Preşedintele Comisiei de control a activităţii SRI, Claudiu Manda, a declarat, duminică, în emisiunea "Subiectiv" de la Antena 3, că în urma audierilor a descoperit că au existat cazuri în care Serviciul Român de informații "a deraiat".

"Au fost declarații făcute la un moment dat de doamna Bica, de exemplu și spunea diferite aspecte. Și la un moment dat s-a oprit și a întrebat dacă există întrebări. Iar reacția noastră a fost << lasați-ne un pic să ne tragem sufletul că nu ne revenim.>>.  Nu aș vrea să dau foarte multe detalii. Cred că la momentul respectiv doamna Bica spunea că se făcuseră intervenții asupra domniei sale din partea unei persoane din conducerea SRI. (...) Eu cred că Serviciul Român de informații, și în perioada aceasta și în perioada anterioară, pe tot ce înseamnă protecție cibernetică, protecție anti-terorism, sunt atribuții pe care eu cred că și le-a făcut bine.

 Celelalte lucruri în care a fost angrenat serviciul sau anumite persoane din conducere le avem în sesizarea comisiei și vrem să le lămurim. Pentru că sunt mii de oameni care lucrează acolo și nu le stă bine să există o bănuială asupra întregii activități", a spus senatorul Claudiu Manda.

Cine este Manda, adică „Băgaţi-aş p..a în mă-ta! Oricând!“, adică țiitorul Fiolei
 
Voi realizați că „Băgaţi-aş p..a în mă-ta! Oricând!“, adică țiitorul Fiolei, controlează SRI?  LOV, ai uitat când te-a bătut a lu' Manda cu poșeta-n cap în Piața Mare? Manda, țiitorul Fiolei, cel care, în 2015, l-a înjurat, pe Facebook, pe un român din străinătate, însă nici măcar înjurătura nu a scris-o corect gramatical. 

 Manda este şi finul lui Valeriu Zgonea, fost parlamentar PSD de Dolj. De altfel, într-o şedinţă a Camerei Deputaţilor din 2013, Valeriu Zgonea, pe atunci preşedintele Camerei, i-a dat cuvântul, iar Claudiu Manda a spus la începutul interventiei în plen: „Mulţumesc, naşule!“. Întrebat, ulterior, de jurnalişti, de ce i s-a adresat cu „naşule“, Manda a răspuns: „Păi, nu-i normal să-i spun aşa, dacă el m-a cununat?“. Între timp, Manda a divorţat și a devenit țiitorul oficial al Fiolei. Olguța Vasilescu și-a pus atunci, ca poză de fundal pe facebook, o poză în care țiitorul o privește drăgăstos.

„Vai, domnul deputat, ce ţăran eşti!“

Dincolo de legăturile strânse cu liderii PSD, Claudiu Manda s-a mai remarcat doar printr-un episod scandalos. În decembrie 2015, Manda a postat pe contul său de Facebook o ştire în care se anunţa că autobuzele din Craiova vor fi dotate cu internet gratuit.

Sorin Iovu, un român plecat la muncă în Marea Britanie, i-a comentat: „Bă, lumea moare de foame”.  A urmat un schimb de comentarii acide pe Facebook, în văzul lumii, însă Claudiu Manda a mers mai departe şi i-a trimis un mesaj privat lui Sorin Iovu: „Ce tare te dai de la distanţă!“. Românul din Marea Britanie i-a răspuns: „Vrei să ne întâlnim?“. A urmat o replică de mahala din partea parlamentarului PSD. „Băgaţi-aş p..a în mă-ta! Oricând!“, a scris Manda, arătând că nu stăpâneşte foarte bine limba română. Varianta corectă este:băga-ţi-aş. „Aşa vorbeşte un ales al poporului?“, l-a întrebat Iovu. „Marş! Sunt dispus să cobor nivelul discuţiei până acolo jos, la tine!“, a replicat deputatul. „Vai, domnul deputat, ce ţăran eşti!“, a încheiat Iovu discuţia, apoi a publicat schimbul de mesaje pe contul său de Facebook.

Claudiu Manda nici măcar nu şi-a cerut scuze pentru limbajul suburban. A venit cu următoarea explicaţie: „Sunt om înainte de a fi politician şi doresc să rămân om şi după ce nu o să mai fiu politician. (…) Recunosc faptul că a fost o greşeală, pe care o regret, să cobor nivelul atât de jos într-un dialog privat, ca de la bărbat la bărbat“, a reacţionat parlamentarul PSD.

Băsescu l-a refuzat ca ministru

În 2014, Claudiu Manda a fost propus de premierul Victor Ponta pentru funcţia de ministru al Bugetului, însă preşedintele de atunci, Traian Băsescu, l-a respins: „Cea mai complexă experienţă a domnului Manda este legată de funcţia de director la Casa Studenţilor din Craiova. Oameni buni, singurul calcul economic care se face acolo e eventual valoarea biletelor rupte într-o zi de sâmbătă“, spunea, pe 1 august 2014, fostul preşedinte. Claudiu Manda a condus Casa Studenţilor între 2003 şi 2004.

A trecut pe la şcoala SRI

Claudiu Manda a absolvit Facultatea de Ştiinţe Economice, secţia Contabilitate şi Informatică de Gestiune, din cadrul Universităţii din Craiova. În 2005, la un an după ce a ajuns deputat, Manda a trecut şi pe la Colegiul Naţional de Apărare, curs absolvit de majoritatea politicienilor pentru a-şi „coafa” CV-ul. În 2011, Manda a absolvit şi Colegiul Naţional de Informaţii din cadrul SRI, de asemenea o şcoală bifată de cei mai mulţi oameni politici. În 2009 s-a apucat de un doctorat în management la Universitatea Valahia din Târgovişte, pe care nu l-a mai terminat. Este la al patrulea mandat de parlamentar.

  Vă supunem atenției un șocant comentariu al unui cititor al Comisarul.ro despre noua „eroină” a „patriei penalilor”, Alina Bica. Alte adăugiri sunt de prisos... Cu amendamentul că noi îl credem sută la sută pe cititor...

Comentariul lui Sever Lemnea:

„Doamna Bica! 
Te cunosc bine, am mai lucrat prin aceleasi locuri. Nu mai incerca sa faci 
pe eroina! Nu esti deloc. Din contra, ai o capacitate fantastica de a minti si a ascunde cu lacrimi si chip de sfinta, minciunile. Tu ai fost o escroaca si asa vei ramine. Faptul ca te vad mereu la televizor facind pe eroina, ma provoaca pentru ca stiu cum esti, stiu cine esti, ce ai facut, atit cit pot sa stiu. L-am vazut pe Ciutacu cum cade in extaz cind vorbeste cu tine. Pai este simplu, dar poate este bine sa stie si 
lumea pe care o prostesti ca Ciutacu, are "drag" la avocata ta, doamna Vicol. 
Tot incerci sa ne spui ce mare luptatoare ai fost impotriva lui Tender. Ai dreptate ca o data, demult, poate I-ai refuzat cu bani (o fi asa cum spui tu, pentru acel moment), dar spune si ca de cind amantul tau, lon Mihailescu, i-a fost mina dreapta (pus de voi la Tender), ce ati incasat voi s-a dublat sau s-a triplat fata de momentul cind ai refuzat. Bica nu mai vorbi de Tender, sau ca te-a pus Coldea sa faci ceva in legatura cu Tender. Tu cu amantul tau, lon Mihailescu erati Tender si trageati toate sforile sa il salvati pe Tender de la puscarie, iar Tender, in afara faptului ca va premia, tragea si sfori cu "tata socru", llie 
Sirbu, sa te aduca procuror general. Lasa-ne cu Tender in pace ca tu erai Tender in compania lui Tender. Mai lasa-ne ca te-a pus Coldea sa faci pentru Tender ca minti ingrozitor!!! Tu erai cea interesata sa il rezolvi pe Tender, nu Coldea. Tu trageai toate sforile sa il salvezi asa cum trageai si 
pentru Borcea, dar nu ai reusit pentru ca faptele erau evidente. Nu il mai tot amestecati pe Coldea in treaba cu Tender, ca doar tu aveai interes maxim acolo. Nu te punea Basescu sa rezolvi dosare, sau sa faci dosare?!! Ma faci sa rid... 
Dar cind te-ai dus cu procurorul, cu dosarul in brate, la Basescu uiti, dosarul cu cereale, etc., uiti? 
Pai nu ai venit tu in DIICOT si te laudai 
de parca ai fi tras pe nas, ca ce tare esti tu la Basescu. 
Hai ca in curind o sa-ti public o lista cu 
toate dosarele in care ai tras sfori, in care ai rezolvat temele lui Udrea, Topoliceanca, Cocos, Basescu, Pahontu, Borcea, Becali, Dobresc J, etc. 
Ce uita lumea este faptul ca furturile 
de la ANRP nu erau posibile fara tine, fara girul tau, fara un Stelian amant al lui Topoliceanu si prieten de combinatii al lui Udrea si Cocos. 
Tu afirmi ca nu il cunosteai pe Cocos... Dar la vechiul sediu, la noi la colt, in restaurant nu era si Alin Cocos cu tine la masa? 
Nu te-a intrebat nimeni pina acum de combinatiile tale cu Cristi Borcea, dar stai linistita ca este timp sa dai explicatii pentru tot ce ai facut cu Borcea si tot ce ai primit de la el. Bica tu crezindu-te desteapta, provoci lumea care intr-adevar a lucrat corect. 
Astea cu dusmaniile tale cu Coldea si Kovesi, lasa-ne! Astia erau cu ochii pe 
tine ca te stiau escroaca si ca executai 
dosare cu Udrea si faceai tot felul de matrapazlicuri. Ce mi-a placut de voi amindoua, de tine si Udrea, cind una a sarit in apararea alteia la RTV. Macar asa confirmati fraierilor care pun botul la voi ca erati o haita. 
Din semnaturile tale au fost furate statului sute de milioane, au facute dosare la comanda, s-au luat spagi, ai luat spagi. Tu si amantul tau, lon Mihailescu v-ati batut joc de toti, ati fost in toate mizeriile, creind numai mizerii. Ca amantul tau era acest 
Mihailescu o stia toata lumea, numai sotul tau nu stia. Sa nu faci pe proasta ca nu este asa ca se straduieste lumea sa iti demonstreze. 
Bica tu esti o hoata si incerci sa faci 
pe mironosita. Bica, am atit de multe 
de spus despre tine incit o sa fac si eu un serial cu tine, ca Ghita cu Coldea. 
Prea provoci lumea cu miciunile tale. 
Eu inteleg sa te aperi in proces, dar nu manipulind si prostind. Nu mai minti, nu mai arata ca esti victima, nu mai poza in sfinta, nu mai acuza pe altii cu ce ai facut tu, respectiv in cazul Tender unde tu erai 
Tender. 
Ai scos pe tv ca aveai facturi cind ai plecat la Paris, avion, hotel, pe numele tau. Bica tu trebuia sa pleci la Haga. Ai aratat facturi pe numele tau, dar ca ai decontat la DIICOT ai aratat? 
Tu trebuia sa pleci la conferinta, nu sa te opresti pe biletul platit de DIICOT la Paris. Oamenilor amariti care aveti de luat de la ANRP sume ca sa puteti supravietui, sa va luati medicamente, mincare, de citi ani asteptati sa va luati banii? Au trecut ani si ani... 
Normal ca au trecut. Cu girul acestei doamne Bica, s-au dat zeci, sute de milioane cu supraevaluari, lui Stelian, amantul lui Topoliceanca si sora lui Udrea la acel moment. Stiti cum s-au dat?! Doar la o bataie din palme. Tot cu girul lui Bica s-au dat si camarilei lui Udrea, iar voi asteptati in continuare si o credeti pe aceasta mare infractoare. 
Dosare facute la comanda, spagi luate pt. rezolvari de dosare, combinatii, mega-combinatii, santaj, cam asta a fost activitatea lui Bica, o infractoare aparata de Udrea si Basescu, carora le-a indeplinit dorintele. Incercati sa aveti ratiune si sa folositi logica: ea voia sa il bage pe Tender in puscarie dar amantul ei Mihailescu lon, era mina dreapta a lui Tender si ei aveau combinatii cu Tender? Mai puteti crede ce spune Bica? 
Asta a nenorocit oameni pe facaturi... Macar Kovesi ii aresteaza ca sunt hoti dar nu le face chei si nu santajeaza. Toti se vaita acum, dar nu credeti toate aceste vaicareli pentru ca veti ajunge sa traiti intr-o tara cu hoti mai profesionisti, daca legislatia viitoare ii poate scapa. 
Bica ai un tupeu fantastic. Tu stii foarte bine ca ce se stie pina acum despre tine este prea putin, mai exact ce se stie in presa, dar tu stii ca sunt oamenii care stiu totul de tine, de aproape tot ce ai facut. 
Ce a aparut pina acum este floare la ureche si ti-ar trebui un serial gen Ghita, gen Elodia. 
Bica, tu stii foarte bine ca ceea ce ti s-a intimplat, este mai putin decit ceea ce ai merita. 
Si Bica si Ghita sunt acelasi tip de infractori.
Pe data viitoare, neprihanita Bica!”






Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 VIDEO Cum, mint americanii? / Amănunte greu de digerat despre atentatul cu sute de victime din timpul retragerii americane din Afganistan, negat de Pent…