EXPLOZIV! BMW-ul în care se jucau, marți, Dragnea și țiitoarea de-a socializarea costă peste o sută de mii de euro și este înmatriculat pe Teleorman! Amănunte INCENDIARE!

EXPLOZIV! BMW-ul în care se jucau, marți, Dragnea și țiitoarea de-a socializarea costă peste o sută de mii de euro și este înmatriculat pe Teleorman! Amănunte INCENDIARE!

BMW-ul în care se jucau, marți, Dragnea și țiitoarea de-a socializarea costă peste o sută de mii de euro și este înmatriculat pe Teleorman! Și nu este trecut în declarația de avere a președintelui PSD!

Amănuntele, unele picante, altele de-a dreptul incendiare, au fost făcute publice de Bogdan Păcurar, pe Facebook:

„Într-o efuziune de sinceritate, provocată probabil de relaxarea după două zile la mare cu iubita, Liviu Dragnea a lăsat iasă la suprafață partea lui socială și s-a conversat marți seară pe FB cu internauții despre condițiile de drum, roviniete, taxe de pod și altele, până la mici și bere la sediul PSD.

Ca să dovedească că e om ca noi, care muncește și plătește taxe, Liviu Dragnea s-a pozat la volan, și-a pozat chitanța de rovinietă și taxa de pod la Cernavodă, că plătește ca tot muritorul și nu beneficiază de „privelegii” ca șef de țară.

Numai că sinceritatea are costurile ei. La Liviu Dragnea ele depășesc suta de mii de euro orice-ar face. Mai precis:

Poza cu rovinieta conține și seria de șasiu a mașinii pentru care s-a plătit: WBA.... Din această serie de șasiu aflăm cu o simplă căutare pe net că este vorba despre o limuzină BMW Seria 7, diferită de BMW-ul X5 din declarația de avere a șefului Camerei Deputaților.

Există programe care, pe baza seriei de șasiu, îți descriu mașina până la ultimul șurub. Mașina condusă de Liviu Dragnea (nu spun că e a lui, sunt curios ce zice el ) este un BMW 740 xDrive, din 2015, cu un motor de 3.000 cmc, 320 CP, negru, piele nuanță mokka la interior, cu toate dotările posibile și probabil și ceva peste: trapă, volan încălzit, comenzi activate prin gesturi, inserții de lemn scump și ceramică la interior, frigider, scrumieră (Smoker package - nu râdeți, Dragnea fumează), mă rog, tot ce vă poate trece prin minte și ceva extra, cum spuneam.

Prețul de bază al unei astfel de mașini, fără opționale (multe din ele oricum standard, la nivelul ăsta), este de 103.471 Euro fără TVA pe site-ul oficial BMW România (configurație pe motorul mașinii conduse de Dragnea). Cu opționale, mai punem câteva zecii de mii lejer. La banii ăștia, voi îl întrebați Dragnea dacă a plătit taxa de pod sau rovinieta?

Apropo, mașina e înmatriculată în Teleorman: TR 37 HJX. O să aflăm curând și cui aparține în acte.”

În declarația de avere a liderului PSD figurează un BMWx5, achiziționat în 2009. De asemenea, Dragnea a mai declarat că deține un autoturism Skoda Superb, cumpărat în 2006.

Potrivit site-ului autodna.ro, seria șasiului Wba7c61070G581136 care apare pe chitanță aparține într-adevăr unui autoturism BMW seria 7.

Social-democratul și-a petrecut minivacanța de 1 mai pe litoral, împreună cu țiitoare sa Irina. În drumul de întoarcere în București, Dragnea a scris pe facebook că le mulțumește polițiștilor pentru condițiile bune de trafic, postarea sa stârnind un val de comentarii. Președintele Camerei Deputaților nu a venit miercuri la Parlament.






Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…