EXPLOZIV! Bruxellezii PSD sunt FRAȚII HOMOSEXUALILOR în PE! Acasă, pentru TREPANAȚI, bagă alt film!

EXPLOZIV! Bruxellezii PSD sunt FRAȚII HOMOSEXUALILOR în PE! Acasă, pentru TREPANAȚI, bagă alt film!

Zilele trecute, doi parlamentari PSD s-au grăbit să anunțe că ar vrea pe 11 decembrie, ziua alegerilor parlamentare, un referendum național privind cererea celor 3 milioane de români privind schimbarea Constituției prin interzicerea căsătoriilor homosexuale. Imediat, președintele PSD, Liviu Dragnea, s-a delimitat de organizarea referendumului. De fapt, PSD este marele susținător al homosexualilor în Parlamentul European, dezvăluie  Flux24.ro .

Pentru cei care nu știu socialiștii europeni, S&D, familia politică din care face parte și PSD, sunt principalii susținători ai căsătoriilor homosexuale alături de ecologiști și extrema stângă, demers susținut și de ALDE.

Pe lista susținătorilor căsătoriilor homosexuale din Parlamentul European apare șefa femeilor PSD, Viorica Dăncilă care provine din Teleorman, fostul ministru al apărării PSD, Ioan Mircea Pașcu, originar din Maramureș, dar și soția lui Victor Ponta, Daciana Sârbu.

De la dreapta o găsim ca susținătoare ferventă a homosexualilor pe Monica Macovei, dar și pe Cristian Bușoi și Theodor Stolojan de la PNL și Norica Nicolai de la ALDE. Sau Cristian Preda și Siegfried Mureșan.

Ce-i drept Cristian Preda, Macovei și dreapta s-au opus în PE raportului Estrella privind legalizarea reproducerii asistate pentru lesbiene votat de PSD, dar au votat anterior în favoarea căsătoriilor homosexuale.

Cine sunt cei care au votat în PE pentru legalizarea reproducerii asistate pentru lesbiene și avort și contracepție gratuită pentru adolescenți, fără știrea și acordul părinților, dar și educarea „într-o viziune pozitivă” asupra homosexualității:

Norica Nicolai, Ovidiu Silaghi, Renate Weber (ALDE); Victor Boştinaru, Corina Crețu, Minodora Cliveti, Viorica Dăncilă, Ioan Enciu, Ioan Mircea Pașcu, Dan Claudiu Tănăsescu (PSD); Adrian Severin (neafiliat).

Marea majoritate a susținătorilor căsătoriilor homosexuale sunt însă europarlamentarii PSD.

TELEFONUL DE LA BRUXELLES

Conform unor surse din PSD, Liviu Dragnea a fost sunat de camarazii din grupul socialist european și somat să renunțe la referendum. De alfel socialiștii europenii, dar și reprezentanții PSD în Parlamentul European, susțin fătiș cauza homosexualilor.

PLAN DEVOALAT DE UN APROPIAT AL PSD

Faptul că PSD nu susține, de fapt, familia tradițională a fost devoalat de un apropiat al partidului, jurnalistul Sorin Roșca Stănescu.

PSD face parte din Internaționala Socialistă. În chestiunea atât de sensibilă a căsătoriilor între persoane de același sex, spre deosebire de conservatorii europeni, socialiștii sunt mai nuanțați. Prin urmare, ei nu se declară niciodată categoric împotriva acestui proiect, care, în câteva state europene, a și fost legiferat. Socialiștilor europeni le pasă mai puțin de familia tradițională și și mai puțin de poziția adoptată de Biserică. Cu atât mai mult cu cât ortodoxia, care susține cu mai multă fermitate familia tradițională, nici măcar nu intră în calculele lor.Așa se face că Internaționala Socialistă i-a dat peste degete lui Liviu Dragnea chemându-l la ordine. Iar Liviu Dragnea, la rândul lui, a dat-o la întors. Și i-a lovit peste degete pe inițiatorii proiectului legislativ din Senat. În consecință, analiștii care își mai imaginează vreun scenariu în care PSD susține cu adevărat ferm familia tradițională, mergând cu fermitatea atât de departe, încât, în conformitate cu solicitarea celor trei milioane de români, urmează să fie modificată Constituția, se înșeală amarnic, a scris Sorin Roșca Stănescu într-un editorial difuzat de mai multe siteuri.

În Parlamentul European cauza homosexualilor este susținută de Socialiști(S&D), Liberali (ALDE)  care fac front comun cu Verzii (Greens/EFA) și extrema stângă (GUE/NGL).

PEDEDIȘTII PRO HOMOSEXUALI

De altfel, reprezentanții PSD și ALDE în Parlamentul European au votat întotdeauna pentru homosexuali și în favoarea căsătoriilor dintre aceștia, dar chiar și mai mult de atât.

În luna martie 2015, reprezentanții PSD au votat  raportul „privind drepturile omului și democrația în lume și politica Uniunii Europene în această privință”, al italianului Pier Antonio Panzeri (60 de ani), membru al Grupului S&D.

În favoarea raportului care „ia act de legalizarea căsătoriilor sau a uniunilor civile între persoane de acelaşi sex (…), încurajează instituţiile şi statele membre să contribuie în continuare la reflecţiile asupra recunoaşterii căsătoriilor” au votat 390 de europarlametari dintre cei 638 prezenţi.

În favoarea raportului au votat urmatorii europarlamentari:

Victor Boştinaru (PSD, S&D), Andi Cristea (PSD, S&D), Mircea Diaconu (independent, ALDE), Damian Drăghici (UNPR, S&D), Viorica Dăncilă (PSD, S&D), Doru Frunzulică (UNPR, S&D), Maria Grapini (PC, S&D), Cătălin Ivan (PSD, S&D), Monica Macovei (independent, PPE), Siegfried Mureşan (PMP, PPE), Ramona Mănescu (PNL, PPE), Dan Nica (PSD, S&D), Norica Nicolai (PNL, ALDE), Cristian Preda (independent, PPE), Ioan-Mircea Paşcu (PSD, S&D), Laurenţiu Rebega (PC, S&D), Theodor Stolojan (PNL, PPE), Daciana Sârbu (PSD, S&D), Claudia Ţapardel (PSD, S&D), Ciprian Tănăsescu (PSD, S&D), Adina Vălean (PNL, PPE).

Cinci europarlamentari au fost absenţi: Sorin Moisă (PSD, S&D), Renate Weber (PNL, ALDE), Eduard Hellvig (PNL, PPE), Victor Negrescu (PSD, S&D), si Emilian Pavel (PSD, S&D).

VOTANȚII DIN ROMÂNIA AI RAPORTULUI PRO HOMOSEXUALI ESTRELA

 Raport referitor la sănătatea sexuală și a reproducerii și drepturile aferente, raportor Edite Estrela (Grupul Socialist – Portugalia); solicită statelor membre UE:

liberalizarea totală a avortului, prin relaxarea legislației restrictive (acolo unde aceasta mai există) și eliminarea procedurilor administrative de temporizare (consiliere, timp de așteptare). Accesul la

avort să se facă imediat și fără obstacole;

avortul și contracepția, precum și operațiile de schimbare de sex, trebuie asigurate din bani publici;
organizațiile private care promovează „sănătatea sexuală și reproductivă” trebuie finanțate din bani publici;

„reglementarea” (adică restricționarea) obiecției de conștiință, folosită de medici pentru a refuza practicarea avortului;

permiterea avortului și a serviciilor conexe în clinicile și spitalele administrate de culte religioase;

legalizarea reproducerii asistate pentru lesbiene;

obligativitatea educației sexuale începând cu ciclul primar;

avort și contracepție gratuite pentru adolescenți, fără știrea și acordul părinților;

educarea „într-o viziune pozitivă” asupra homosexualității.

Rezultat vot: RESPINS – 334 contra, 327 pentru, 35 abțineri.

Cum au votat românii:

Pentru: Norica Nicolai, Ovidiu Silaghi, Renate Weber (ALDE); Victor Boştinaru, Corina Crețu, Minodora Cliveti, Viorica Dăncilă, Ioan Enciu, Ioan Mircea Pașcu, Dan Claudiu Tănăsescu (PSD); Adrian Severin (neafiliat).

Contra: Elena Antonescu, Sebastian Bodu, Elena Băsescu, Petru Luhan, Monica Macovei, Marian Jean Marinescu, Iosif Matula, Rareş Niculescu, Cristian Preda, Teodor Stolojan, Traian Ungureanu (PDL); Csaba Sógor, Laslo Tokés, Gyula Winkler (UDMR).

PSD ÎN LOBBYUL GAY

Raportul Cristina Zuber referitor la egalitatea dintre femei și bărbați în Uniunea Europeană reia temele din Estrela și Lunacek. Aceste teme sunt promovate de lobby-ul gay și se referă la: finanțarea avorturilor și a contraceptivelor din bani publici, avortul ca „drept” a femeii, teoria genului predată obligatoriu în școli și fără a fi necesar acordul părinților (o realitate în Franța din 2013), introducerea cotei de gen pentru angajatori (publici și privați), familia cu o compoziție „diversă” etc.

Raportul este de sorginte comunistă (Cristina Zuber este membră a Partidului Comunist Portughez) și are accente radicale:

reduce femeia la un obiect care se manifestă în funcție de „cota de gen” și de politici publice;

aduce atingere libertății individuale și încalcă principiul fundamental al egalității de șanse, bazată pe competențe, talent și meritele pe care le are o persoană, bărbat sau femeie;

susține că responsabilitatea pe care o (mai) au părinții în educarea copiilor lor reprezintă un obstacol pentru ca aceștia să se realizeze în societate;

Cum au votat românii:

    Pentru: N. Nicolai, O. Silaghi,, R. Weber (ALDE); V. Boștinaru, M. Cliveti, V. Dăncilă, I. Enciu, C. Ivan, I. Pașcu, C. Tănăsescu, A. Țicău (PSD – S&D); S. Cutaș (PC – S&D); C. Preda (PDL – PPE).

Contra: Vadim Tudor, Zamfirescu (PRM – neafiliați); E. Băsescu, S. Bodu, P. Luhan, M. Macovei, M.J. Marinescu, R. Niculescu, T. Stolojan (PDL – PPE); I. Winkler, C. Sogor, I. Matula (UDMR – PPE); L. Tokes.

LIDER PSD DIN SATU MARE ÎNTR-UN GRUP DE HOMOSEXUALI

Fostul vice al Consiliului Județean Satu Mare, pesedistul Mircea Govor, frecventa un grup de homosexuali pe care îi turna la Securitate, relevă un document care apare în dosarul acestuia de la DNA.

Din documentul care poartă antetul fostei Securități din data de 20 martie 1987 și o parafă a CNSAS din 13 martie 2008 reiese că Mircea Govor, având nume de cod „Oierul”, ar fi fost coloborator al fostei Securități și că ar fi frecventat „homosexualii catolici din oraș”.




Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

4 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…