EXPLOZIV! Lăzăroiu spune că Dragnea îi folosește pe circarii Iordache, Nicolicea și Șerban pentru a-și negocia salvarea familiei!

EXPLOZIV! Lăzăroiu spune că Dragnea îi folosește pe circarii Iordache, Nicolicea și Șerban pentru a-și negocia salvarea familiei!

Lăzăroiu spune că Dragnea îi folosește pe circarii Iordache, Nicolicea și Șerban pentru a-și negocia salvarea familiei! 

Ce scrie fostul consilier prezidențial pe Facebook:

„Ce se întâmplă acum în Parlament seamănă mult cu suspendarea Președintelui din 2012 - un circ fără nicio finalitate. Iordache, Nicolae și Nicolicea sunt niște mingicari fără viziune asupra ansamblului. Ei își fac driblingurile deja cunoscute, steril însă, doar pentru propria glorie. Daddy joacă la două capete, cum e obișnuit de atâta amar de vreme, și doar in interesul lui și-al familiei. El înțelege mai bine decât ceilalți muțunachi din Parlament că asemenea demers e sortit eșecului. Nu înseamnă că oamenii nu trebuie să protesteze, cum n-a fost inutil nici boicotul din 2012. Înseamnă doar că suntem în mijlocul unui proces care va sfârși în lacrimi și vaiete în tabăra vajnicilor și naivilor luptători cu "statul paralel". V-amintiți 2012? Ne-au furat votul! Ne-au jefuit de legitimitate coana Europa si Unchiul Sam! 7,6 milioane! Auleuuuu! Iar saltimbancii mai sus pomeniți vor da din umeri și vor zice: Noi am făcut tot ce a fost posibil. Ne-ați văzut doar!”

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Alex Bodi, dedicații cu bani pentru Vica Blochina la Sorinel Puștiu! La câteva ore de la party, fosta balerina…

2 Așa o fi?

3 ULTIMA ORĂ Procurorii și polițiștii au constatat că lipsesc multe buletine de vot de la alegerile locale din S…

4 Vor să facă și la CCR ce-au făcut la TVR? / Liviu Avram ridică preșul de pe un rahat vârât sub el de actuala Put…

5 În România nimic nu este întâmplător...