EXPLOZIV/Tăriceanu l-a trimis pe Tudy-ONANISTUL să REPREZINTE România la un FORUM

EXPLOZIV/Tăriceanu l-a trimis pe Tudy-ONANISTUL să REPREZINTE România la un FORUM


Incredibil de scârbos! Președintele Senatului și al ALDE l-a desemnat pe Tudor Tim Ionescu, Tudy al Oanei Zăvoranu, să reprezinte România la un forum unde să vorbească  pe tema capacității de reacție a partidelor politice față de cetățeni și să aibă o întâlnire bilaterală cu guvernatorul Howard Dean, din Statele Unite.
Evident că dacă Tudy nu s-ar fi implicat în politică nu ne-ar fi interesa niciodată că s-a filmat masturbându-se, film vizionat de toată România prin grija lui Pepe, orbit atunci de gelozie.

Vă dați seama cum s-a cutremurat stafful guvernatorului când au căutat numele ăstuia pe google?
Dar chiar nici la Tăriceanu nu mă așteptam să ajungă să trimită un asemenea exhibiționist să reprezinte România peste hotare și să mai și anunțe victorios acest lucru prin comunicate de presă:

„Alianța Liberalilor și Democraților (ALDE) a reprezentat România în cadrul Forumului Regional al Partidelor Politice din Europa de Sud-Est organizat la Belgrad, de către Institutul Național Democratic (NDI – National Democratic Institute), din Statele Unite ale Americii. Cu acest prilej, Tudor Tim Ionescu – reprezentantul ALDE în relația cu NDI - a vorbit pe tema capacității de reacție a partidelor politice față de cetățeni și a avut o întâlnire bilaterală cu guvernatorul Howard Dean, din Statele Unite.

La acest forum, găzduit de către NDI - organizație nonguvernamentală, neafiliată politic și nonprofit, ce susține instituțiile și practicile democratice în întreaga lume –, s-au întâlnit mai mulți delegați din 10 țări din regiune. Anul acesta, România a fost reprezentată de către Alianța Liberalilor și Democraților din România, deși invitația NDI a fost adresată tuturor partidelor politice parlamentare din România. Prezența ALDE a fost apreciată, mai ales că interesul vecinilor noștri din Europa de Sud-Est pentru România a fost unul ridicat. Reprezentantul ALDE a vorbit în cadrul forumului pe tema capacității de reacție a partidelor politice față de cetățeni și a avut o întâlnire bilaterală cu guvernatorul Howard Dean, discutând pe tema situației politice din România, precum și posibilitatea unei vizite a guvernatorului în România anul aceasta, în cadrul unui eveniment NDI.

Forumul a avut ca obiectiv crearea unui spațiu de comunicare și consultare interregională privind aspecte de maximă importanță pentru dezvoltarea zonei și creșterea competitivității la nivel european. Agenda forumului a inclus patru subiecte de actualitate în zona Europei de Sud-Est: discursul politic, capacitatea de reacție, reprezentarea și integritatea partidelor politice. ”  Alexandru Panait/Curentul




Citește și:

populare
astăzi

1 Lupta pentru Marea Neagră nu s-a încheiat

2 Rareș Bogdan, mesaj în miez de noapte!

3 Fostul slugoi al Elenei Udrea și-a cumpărat o vilă de 352 de metri pătrați în Belgia

4 Se retrag „Piedonii”? / De două zile sunt mucles...

5 Judecați voi...