EXPLOZIV/Tudy ca Tudy, dar CLANUL Pandele-Becali-Negoiță a ACAPARAT Bucureștiul!

EXPLOZIV/Tudy ca Tudy, dar CLANUL Pandele-Becali-Negoiță a ACAPARAT Bucureștiul!

Dincolo de scandaloasa alegere a lui Tudy labagiul în funcția de viceprimar, o insultă la adresa tuturor amărâților de pensionari pesediști care s-au dus cu noaptea-cap să pună ștampila pe PSD, stă umbra jegoasă a Clanului Pandele-Becali-Negoiță! Care, printre perdele de fum și petarde a acaparat Capitala României! Pentru că au avut grijă să aibă control asupra majorității consilierilor generali! Iar în ultimele zile au și apărut semnele intereselor Clanului pe diverse sectoare profitabile! Iese aia cu gura mare în poartă la Primărie și tot zice: Aia nu, aia nu, sunt răutăți, sunt intoxicări! Și proștii, trepanații, cred. Deocamdată. Că sunt și încăpățânați, în pesedismul lor orb, nu concep că au fost duși de nas de o gașcă de șmecheri cu bani care și-au cumpărat tăcerea complice a televiziunilor și așa-ziselor ziare!

Partea leului și-a asigurat-o Robert Negoiță. El și-a impus, prin PSD, cei mai mulți oameni in Consiliul General. Fostul său city manager de la Sectorul3, este consilierul Trompetei și el trage sforile politice. Îl cheama Mitache. Negoiță este finul cuplului Firea-Pandele.

A doua tabără este formată din oamenii din Ilfov ai lui Gigi Becali. De fapt, ai grupării Becali-Firea-Pandele. Gigi Becali este nașul de cununie al cuplului Firea-Pandele. Săgeata acestei grupări este noul viceprimar din „partea” PSD, Aurelian Bădulescu, avocatul de casă al lui Becali, dar și al familiei Firea-Pandele. Bădulescu este și liderul consilierilor PSD.

Alții, mai puțini, sunt sindicaliști de la regiile și companiile din subordinea Primăriei/Consiliului General.





Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...