EXPLOZIV/Uite de unde au FURAT pesediștii noul SLOGAN! Tâmpiții ăștia au PLAGIATUL ÎN GENĂ!

EXPLOZIV/Uite de unde au FURAT pesediștii noul SLOGAN! Tâmpiții ăștia au PLAGIATUL ÎN GENĂ!

Victor Ciutacu, tocmai el, îi dă pe pesediști în vileag. Pentru plagiat. Pe blogul personal, Ciutacu, semnalează modul în care PSD și-a întocmit un mesaj electoral pe o temă extrem de promovată în mediul public în ultimul timp, cel al schimbării. Potrivit lui Ciutacu, mesajul pare unul plagiat, furat, mai ales că nu este precizată sursa fotografiei.

Iată ce scrie Ciutacu:

„CUM ȘI-A TRAS PSD LA BUTONIERĂ, CU JAPCA, UN MESAJ ELECTORAL HIP-HOP

PSD vrea schimbare. După ce a fost atâta vreme la putere, își arogă un mesaj electoral pe tema asta. Dincolo de tembelismul promovării unui manifest politic pe fundal de război, dat fiind că n-am citit vreun anunț potrivit căruia partidul s-ar fi înțeles cu sursa preluării lui, mesajul pare furat, cu tot cu poză. De la un artist hip-hop, JustMarshal pe numele lui de scenă, care are și cont de facebook. Întrebarea e nu dacă-s tâmpiți ăia care au acceptat ideea, ci dacă banii plătiți așa-zișilor strategi electorali sunt chiar toți furați. Doar unii care găsesc bani pe stradă pot să-i cheltuie atât de iresponsabil.”, a scris Ciutacu pe blogul personal.

Amintim că moto-ul si strategia PSD pentru alegerile locale este: „Vrem schimbare. PSD iti da puterea”.

PSD și-a stabilit moto-ul și strategia pentru alegerile locale: "Vrem schimbare. PSD îți dă puterea" a fost sloganul prezentat de filiala Neamț cu ocazia reuniunii Comitetului Executiv Național care a avut loc săptămâna trecută în Piatra Neamț, iar acesta a fost adoptat de întreg partidul. Sloganul are ca fundal, pe pagina de internet a filialei, o fotografie neatribuită care înfățișează un protestatar în timpul unei manifestații. Însă aluzia la Colectiv și demonstrațiile de stradă care au dus la schimbarea guvenului PSD sunt de-a dreptul jegoase! 

"Am aprobat astazi un proiect important, initiat de PSD Neamt, care vine in continuarea hotararilor adoptate la Congresul PSD. Este vorba de deschiderea partidului catre societate, catre oameni, modalitatea prin care vrem sa construim listele la alegerile locale din iunie. Vom initia actiuni, la Neamt e deja un proiect pilot, prin care cetatenii vor putea propune, din comunitate, oameni care nu sunt membri si pe care vor sa ii vada in Consiliul Local. Sunt multi oameni care au initiativa si au notorietate, au foarte multa experienta, idei si ar putea reprezenta un plus pentru comunitate" a spus Dragnea la finalul sedintei CEx.

Mai jos, clipul video cu mesajul menționat:

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Lovitură sub centură pentru Putin de la aliatul său, Lukașenko

2 Şeful spionajului militar ucrainean: Eliberarea peninsulei Crimeea va începe în primăvara anului viitor. Nu există altă opțiune

3 VIDEO „Niciodată în viața mea nu am văzut oameni treji în taberele de instrucție militară” - Un general în retragere, despre imaginile cu ruși beți cr…

4 VIDEO Explozii puternice în Crimeea, la o bază aeriană rusească. Rușii spun că un avion ar fi derapat și a luat foc

5 Cele trei nume luate în considerare de PSD pentru prezidențialele din 2024. Ciolacu susține că nu-l interesează