Expo-craci cu Carmen Brumă

Expo-craci cu Carmen Brumă

Carmen Brumă nu se dezice! La ceas aniversar, vedeta arată mai bine ca oricând! S-a sărbătorit pe 9 mai și a marcat împlinirea celor 44 de ani printr-o super ședință foto în costume de baie. Pozele au fost realizate de Marius Bărăgan.

“Mă simt bine la 44 de ani, poate chiar mai bine decât înainte de 40. Nu sunt lucruri pe care să le regret cu adevărat. Toate experiențele, alegerile greșite sau mai puțin inspirate pe care le-am făcut m-au făcut omul care sunt astăzi. Prefer să mă concentrez pe ce voi face în viitor pentru că am învățat să apreciez altfel valoarea timpului. La 44 de ani, regretele mă încurcă. A fost măgulitor pentru mine că, înainte cu câteva zile de a împlini 44 de ani, mi s-a propus să pozez pentru o nouă colecție de costume de baie a designerului Luiza Ganea, cu care colaborez de mai mulți ani, a declarat frumoasă vedetă pentru Click.ro.
 
  •  
   foto: Marius Bărăgan
  •  
   foto: Marius Bărăgan
  •  
   foto: Marius Bărăgan
  •  
   foto: Marius Bărăgan
  •  
   foto: Marius Bărăgan
  •  
   foto: Marius Bărăgan
 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Carmen Bruma (@carmenbrumaofficial)

Carmen Brumă este cunoscută pentru faptul că se menține într-o formă de invidiat. Tot 58 de kilograme are și acum, la 44 de ani, aceeași greutate, de altfel, pe care a avut-o și anul trecut, atunci când a împlinit 43 de ani.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa arată sfidarea României...

2 VIDEO Ea i-a „spart mațele” lui Bendeac!

3 „Din peste 850 de milioane de dolari, în 1990 când a fost lichidată ICE Dunărea s-au găsit 20 de dolari”

4 Priviți ce urgie e în Marea Britanie! Meteorologi: Condițiile sunt "terifiante"

5 România are 18 miliardari, cu 7 mai mulți decât anul trecut