Facebook e ISTORIE! Aceasta este aplicaţia MOMENTULUI! e cea mai tare şi trebuie să o ai!

Facebook e ISTORIE! Aceasta este aplicaţia MOMENTULUI! e cea mai tare şi trebuie să o ai!

Un nou update, denumit Chat 2.0, va transforma Snapchat într-un serviciu de comunicare universal, cu capabilităţi avansate pentru orice situaţie, dorind să fie destinaţia tuturor pentru comunicare online folosind un smartphone, informează Go4it.

Snapchat devine una dintre cele mai complete aplicaţii de comunicare de pe mobil (Imagine: Hepta)

Pe lângă transmiterea de fotografii, text şi pictograme emoji, Snapchat primeşte şi abţipilduri virtuale, apeluri video, apeluri de voce, cât şi mesaje video şi audio. Toate acestea pot fi folosite de fiecare utilizator în parte după bunul plac, fără a-l obliga pe cel de la capătul celălalt să folosească aceeaşi metodă de comunicare.

Utilizatorii pot avea astfel un apel video în care unul dintre ei preferă să scrie, cu camera video şi microfonul oprit, sau pot avea un apel audio în care unul dintre utilizatori foloseşte fotografii cu text suprapus şi orice altă combinaţie de metode oferă Snapchat.

Tranziţia între acestea este intuitivă, fiecare metodă de comunicare beneficiind de propriul buton dedicat din cadrul ferestrei de chat, potrivit Go4it.

Alături de noile funcţii Chat 2.0, Snapchat a primit şi un alt mic update în cadrul funcţionalităţii "stories". La finalul uneia dintre poveşti, aplicaţia va începe redarea următoarei poveşti, fără a fi necesară navigarea prin meniuri.

Snapchat devine astfel unul dintre cele mai avansate servicii de comunicare de pe mobil, o parte dintre cei care nu erau interesaţi de funcţiile foto ale sale putând fi atraşi de noile capabilităţi de chat.

Sursa: mediafax.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Uite-o pe „micuță”! / Dianei Șoșoacă încep să-i iasă la iveală rădăcinile de la Secu!

2 VIDEO Bloggerii ruşi au dezasamblat noul Renault Duster şi l-au numit plin de „soluţii ţigăneşti”

3 „Ne vor lua terenuri” / Au luat bani cu împrumut din China! / Disperare în Muntenegru, țara care este pe cale să-ș…

4 O numire care provoacă scârbă / Și se mai miră, jegurile dracului, că-i confundă oamenii cu PSD

5 Așa o fi?