Fake-news grosolan la Antena 3: imagini din 2016 au fost „mutate” în 2020, ca să arate „sclavia” muncitorilor români în Germania!

Fake-news grosolan la Antena 3: imagini din 2016 au fost „mutate” în 2020, ca să arate „sclavia” muncitorilor români în Germania!

O diversiune scandaloasă a fost promovată duminică de Antena 3, atât pe micul ecran, cât și pe site-ul televiziunii. Imagini din 2016 (video + foto), cu sute de români care mergeau în coloană la cules de ceapă, au fost prezentate ca fiind de duminică dimineață.  Televiziunea familiei lui Dan Voiculescu a dat de înțeles că sunt românii plecați joi de pe aeroportul din Cluj-Napoca. Mai mult, Antena 3 i-a înfierat pe nemți, care i-ar tratează pe români ca pe sclavi, fără a se gândi la sănătatea lor. 

„Informația” a fost difuzată pe micul ecran, în jurnalele de știri ale Antenei 3, apoi a fost rostogolită și pe site-ul antena3.ro, unde a zăbovit multe ore.

A fost publicată la 9.52, iar după aproape 8 ore și jumătate, la 17.30 știrea mincinoasă era tot acolo. Doar filmul video nu mai putea fi vizionat, pentru că autorul lui îl ștersese între timp de pe Facebook (unde îl postase în 2016), ca să nu mai fie folosit diversionist-propagandistic.

 Duminică seara, site-ul a corectat știrea și a prezentat „scuze” pentru informațiile eronate livrate în timpul zilei.

Filmul 68 de secunde, rostogolit de Antena 3 și de multe site-uri, arată oameni veseli, glumeți, optimiști, nicidecum niște „sclavi”, așa cum îi prezintă cu regularitate propaganda naționalist-diversionistă a Ciumei Roșii.

VIDEO: Imaginile filmate în 2016, preluate tendențios de un alt site:
 
Știrea de pe antena3.ro difuzată în cursul zilei de duminică: „Imaginea României la cules de ceapă verde în Germania, în plină pandemie. Mii de români, înghesuiţi, aşteaptă să intre pe parcele”

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Așa o fi? / Mafie în toată regula, frați români!

2 Așa arată „câmpul de luptă” după cheful de la ziua liderului AUR, Eugen Simion! Tot așa ar lăsa și țara dacă v…

3 Așa o fi?

4 CULISE Cum arată schema viitoarei conduceri PNL. Dacă va câștiga Cîțu

5 „Era ca un card de credit viu” / O adolescentă din România, salvată din ghearele unor animale care o vindeau în …