Familia Obama, nemulțumită de accesul la internet prin Wi-Fi de la Casa Albă

Familia Obama, nemulțumită de accesul la internet prin Wi-Fi de la Casa Albă

Președintele american Barack Obama și familia sa au criticat accesul slab la internet prin intermediul rețelei Wi-Fi de la Casa Albă, potrivit unui interviu acordat postului CBS înaintea finalei Super Bowl, scrie BBC News în ediția online.

"Sunt foarte multe puncte de acces moarte", care nu funcționează, a spus președintele Obama în interviul difuzat înaintea Super Bowl. Șeful administrației americane dă de obicei un interviu înaintea celui mai mare meci de fotbal american al anului, iar în acest an a fost pentru prima dată însoțit de soție, Michelle. ''Am încercat să îmbunătățim funcționarea Wi-Fi pentru cei care vor veni în viitor aici'', a adăugat Obama. Președintele american a fost completat de soția sa, Michelle Obama, care a spus că fetele Sasha și Malia sunt necăjite din cauza modului de funcționare al rețelei Wi-Fi.

Președintele american și prima doamnă au invitat un grup de prieteni să urmărească împreună cel mai așteptat meci al campionatului de fotbal american, care s-a desfășurat în Santa Clara (California), între Denver Broncos și Carolina Panthers, încheiat cu victoria celor din Denver. Michelle Obama a mai spus că au mâncat pizza și nachos și au urmărit meciul, renunțând pentru o seară la "Let's Move", emisiunea care face parte din campania sa de luptă împotriva obezității la copii.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 Javra, îngropată definitiv de Buzăianu! / Cât „cașcaval” a primit viitoarea „regină a pușcăriașilor”

3 Dragnea confirmă scandalul cu țiitoarea! Mesaj de ultimă oră

4 „Am ținut-o câteva zile, era varză. I-am și cumpărat câte ceva și i-am dat-o înapoi."

5 Așa o fi?