Farul, campioana low-cost: Suma cheltuită pentru titlu, dezvăluită de Gică Popescu

Farul, campioana low-cost: Suma cheltuită pentru titlu, dezvăluită de Gică Popescu

Farul Constanța e o campioană incontestabilă, după cum Adevărul a arătat aici, enumerând toate argumentele care demonstrează, în mod clar, că titlul a ajuns unde trebuia, la capătul acestui sezon intern.

Gică Popescu, președinte Farul Constanța

Printre calitățile formației de pe litoral se află și faptul că are un model de business de succes. După cum Adevărul a detaliat în analiza de astăzi. Iar acum, când aflăm că dobrogenii au cucerit primul loc în Superliga, având un buget normal, sub celui la care au avut acces echipe precum FCSB și CFR Cluj, ne dăm seama și mai bine de dimensiunea performanței „marinarilor“. Într-o intervenție la Fanatik SuperLiga , emisiune moderată de Horia Ivanovici, Gică Popescu (președinte Farul) a oferit sumele cheltuite de constănțeni, în sezonul 2022-2023.

Ce a spus Gică Popescu?

Echipa mare a avut buget sezonul ăsta 4,5 milioane de euro. Mai e 1,5 milioane la juniori, mai avem credite la bănci pe care trebuie să le acoperim. Să dublăm bugetul e imposibil (n.r. – pentru participarea în preliminariile Ligii Campionilor, în vară), dar să creștem, putem. Asta ne dorim. Asta încercăm an de an să facem. De fiecare dată, încercăm să aducem între noi sponsori, investitori care să ne ajute să mergem mai departe cu acest proiect și să tratăm cu ei. Eu sper să avem vești bune, cât de curând. Noi suntem o echipă care vindem, nu cumpărăm. Nu știu cine pleacă. E prea devreme. Mai e o săptămână de campionat și dup-aia vedem ce facem.

Play-off, etapa a IX-a (penultima)

Sepsi – CFR 1-2

Farul – FCSB 3-2

Rapid – CS U Craiova 2-3

Etapa a X-a (ultima), duminică

FCSB – Rapid 18.15

CFR – Farul 21.00

CS U Craiova – Sepsi 21.00

Clasament

1. Farul Constanța 50 de puncte

2. FCSB 46p*

3. CFR Cluj 42p*

4. CSU Craiova 40p

5. Rapid 35p

6. Sepsi 26p

*Cu rotunjirea punctelor în sus.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…