FBI efectuează raiduri la birourile Peter Nygard - acuzaţii de pedofilie şi trafic de sex

FBI efectuează raiduri la birourile Peter Nygard - acuzaţii de pedofilie şi trafic de sex

Detectivii FBI şi NYPD au percheziţionat marţi dimineaţa sediul din Manhattan al magnatului de modă Peter Nygard, în legătură cu o anchetă în curs cu privire la trafic de sex, potrivit New York Times, citând doi oficiali care au vorbit cu condiţia de anonimat.

Nygard, în vârstă de 78 de ani, este cercetat de cel puţin cinci luni de către o grupă de lucru comună pentru exploatarea copiilor supravegheată de procurorul din Manhattan. Potrivit raportului, cel puţin patru femei l-au acuzat pe Nygard într-un proces că le-a agresat sexual când aveau 14 şi 15 ani.

Evoluţia este cea mai recenta într-o anchetă în curs, Nygard acumulând zeci de ani de acuzaţii de conduită sexuală nepotrivită care au culminat cu procesele a nouă femei.

Nouă femei din Canada şi California, mai ales foste angajate, l-au dat în judecată sau l-au raportat autorităţilor acuzându-l de hărţuire sau agresiune sexuală din 1980. În plus, alţi nouă foşti angajaţi au declarat pentru The Times în interviuri că le-a violat, le-a atins necorespunzător sau le-a propus sex.

Nygard a negat acuzaţiile, susţinând că adversarul şi vecinul său din Bahamas - miliardarul Louis Bacon şi detectivii săi sunt în spatele acuzaţiilor. Bacon spune că a vrut să facă dreptate pentru femei.

Nygard a fost anchetat şi la sfârşitul anului 2015 şi în vara lui 2017 pe acuzaţii de trafic de sex. El a fost, de asemenea, sondat de Departamentul de Securitate Interioară, care l-a cercetat timp de nouă luni fără niciun rezultat.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Rușii sunt „crăcănați”! / Exploziile de dimineață din Crimeea ar putea avea o importanță strategică majoră

2 ULTIMA ORĂ Rusia pregătește un atac masiv asupra Ucrainei din Belarus. Imaginile surprinse din satelit de pe aerodromul Zyabrivka

3 „Mi-au măcelărit familia. Istoria se repetă pentru ultima oară”

4 Un general ucrainean din GRU prins că a trimis Rusiei informații secrete a încercat să-i împuște pe anchetatori

5 Ucraina pregătește contraatacul! / „Urechile rușilor se deschid doar atunci când o bâtă militară gigantică le lovește capul”