FCSB, sfâșiată de fani după rușinea cu Silkeborg: Românii din Danemarca au dat de pământ cu echipa lui Becali VIDEO

FCSB, sfâșiată de fani după rușinea cu Silkeborg: Românii din Danemarca au dat de pământ cu echipa lui Becali VIDEO

Gigi Becali se bate cu pumnul în piept, periodic, că e un român iubitor de țară, însă tocmai a făcut România de râs în cupele europene! Decizia patronului FCSB de a trimite o echipă de rezerve în Danemarca, lăsând șapte titulari acasă pentru meciul cu Petrolul de duminică (ora 21.30), a transformat vicecampioana în carne de tun pe „JYSK Arena“: 0-5 cu Silkeborg!

Gigi Becali a văzut cum FCSB e dezmembrată de Silkeborg. FOTO: Arhiva Adevărul

După această rușine, bucureștenii ocupă ultimul loc în grupa B, cu un punct și cu un golaveraj catastrofal: 1-8. Și atenție: Conference League, faza grupelor, a ajuns abia la jumătate! Urmează încă trei partide în care FCSB va face, în continuare, figurație! Dintre aceste meciuri, două sunt pe teren propriu pentru formația din Berceni: cu Silkeborg (13 octombrie) și cu West Ham (3 noiembrie). Vorbim despre partide pentru care fanii au cumpărat niște bilete foarte scumpe. Ca să vadă, practic, cum FCSB e călcată în picioare, fiindcă e clar că Becali a renunțat la Conference League, într-o tentativă disperată de a prinde play-off-ul în Superliga.

Așadar, foarte probabil, vor urma alte rușini în a treia competiție intercluburi pentru FCSB. Care va fi lovită și de furia fanilor! Exact cum s-a întâmplat, joi seară, în Danemarca. Aici, la finalul meciului cu Silkeborg, românii prezenți pe „JYSK Arena“ au luat foc! Și au scandat „Rușine, rușine, rușine să vă fie!“, minute în șir.

Degeaba au încercat jucătorii lui Dică să meargă spre sectorul rezervat românilor, pentru a-și calma fanii. Aceștia au continuat să-și strige nemulțumirea și s-au și auzit niște înjurături! Iritat de această reacție a românilor, Ianis Stoica, introdus la pauză, când scorul era deja 3-0 pentru Silkeborg, a făcut un gest de sfidare la adresa fanilor din tribune: s-a întors cu spatele și a plecat spre vestiar!

VEZI REACȚIA FURIOASĂ A FANILOR ROMÂNI DUPĂ MECIUL SILKEBORG - FCSB

Conference League, etapa a 3-a, joi

Grupa B

Anderlecht – West Ham 0-1

Silkeborg – FCSB 5-0

Clasament

1. West Ham 3 3 0 0 7-3 9

2. Anderlecht 3 1 1 1 1-1 4

3. Silkeborg 3 1 0 2 7-4 3

4. FCSB 3 0 1 2 1-8 1

Grupa G

Sivasspor – Ballkani 3-4

Slavia Praga – CFR Cluj 0-1

Clasament

1. Ballkani 3 1 1 1 7-7 4

2. Sivasspor 3 1 1 1 5-5 4

3. Slavia Praga 3 1 1 1 4-4 4

4. CFR Cluj 3 1 1 1 2-2 4

Sistemul de calificare

În Conference League, la finalul fazei grupelor, echipa de pe locul 1 va merge direct în optimi. Echipa de pe locul 2 va juca un play-off cu o adversară care va ocupa poziția a 3-a într-o grupă de Liga Europa. Învingătoarea va merge și ea în optimile Conference League.

Sumele puse în joc în Conference League

*Fiecare victorie: 500.000 de euro

*Fiecare remiză: 166.000 de euro

*Locul 1 în grupă: 650.000 de euro

*Locul 2 în grupă: 325.000 de euro

*Calificarea în primele faze eliminatorii: între 300.000 şi 600.000 de euro

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...