Felicitarea emoţionantă scrisă de Charlotte în amintirea Prinţesei Diana

Felicitarea emoţionantă scrisă de Charlotte în amintirea Prinţesei Diana

De Ziua Mamei, celebrată weekendul trecut în Marea Britanie, fiica actualei Prinţese de Wales a scris câteva cuvinte înduioşătoare dedicate bunicii sale, Lady Diana.

Prințesa Charlotte, fiica Prințului William şi a Prinţesei Kate, îi scrie în fiecare an o felicitare regretatei sale bunici, Prinţesa Diana, a dezvăluit Palatul Buckingham. Împreună cu fratele său mai mare, Prințul George, aceasta i-a adus un omagiu bunicii sale prin câteva cuvinte notate pe felicitări, pentru a marca Ziua Mamei.

Felicitările create de Prințesa Charlotte și Prințul George au fost postate pe contul oficial de Twitter al Prințului și Prințesei de Wales. Prințesa Charlotte a scris pe felicitarea de culoare fuchsia: "Dragă bunicuță Diana, mă gândesc la tine de Ziua Mamei. Te iubesc foarte mult. Lui tata îi este dor de tine. Cu multă dragoste, Charlotte".

Prințul George a scris pe felicitarea sa de culoare verde: "Dragă bunicuță Diana, La mulți și fericiți ani de Ziua Mamei. Te iubesc foarte mult și mă gândesc la tine mereu, îți trimit multă dragoste, din partea lui George".

Prințul Louis , cel mai mic dintre cei trei copii, a scris, de asemenea, o felicitare verde pentru Ziua Mamei, cu o inimă colorată înconjurată de mai multe animale lipite pe felicitare.

Lady Diana este, pentru moştenitorii lui William, "Bunicuța Diana"

Prințul William a vorbit în trecut despre dorința sa de a-i face pe copiii lui să ştie cât mai multe lucruri despre regretata lor bunică. El a spus că vrea ca cei mici "să știe cine a fost și că a existat". Totodată, el a dezvăluit că le vorbește copiilor săi despre "Bunicuța Diana" la culcare, pentru ca aceștia să știe că "există două bunici în viața lor".

"Acum avem mai multe fotografii cu ea prin casă și vorbim puțin despre ea. Totuşi, e mai dificil pentru că, evident, Catherine nu a cunoscut-o, așa că nu le poate oferi mai multe detalii, așa că, atunci când îi pun în pat pe George și Charlotte, le vorbesc despre ea și încerc doar să le reamintesc că există două bunici, au existat două bunici în viața lor. Așa că este important ca ei să știe cine a fost și că a existat."

FOTO: Profimedia, Twitter

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Israelul retrage din serviciu bateriile sale de rachete Patriot. Cum explică experții decizia și ce se poate întâmpla cu ele

2 Americanii au venit la București pentru Halep. „A fost ca și cum m-ar fi lovit un camion”

3 Misterul bărbatului răpit din parcarea Cortina Residence din Sectorul 1

4 „Încercați să deschideți negocierile, implicați-i pe chinezi și puneți arma pe masă”

5 Știați cine sunt persoanele care inspectează Sfântul Mormânt încă din Vinerea Mare, înainte de miracolul Luminii Sfinte?