Fierbere în PSD? Cică baronii se interesează de jugulara lui Dragnea...

Fierbere în PSD? Cică baronii se interesează de jugulara lui Dragnea...

Fierbere în PSD? Cică baronii se interesează de jugulara lui Dragnea... Este fierbere mare în interiorul PSD, iar Liviu Dragnea este în centrul unor scandaluri cu implicații majore pentru viitorul politic al PSD, dezvăluie una dintre trompetele online ale PSD.

Un prim scandal care a bubuit este cel legat de amnistie și grațiere. Surse de la vârful PSD susțin că proiectul era gata redactat și pregătit să fie adoptat prin OUG de către Guvern, dar lucrurile s-au schimbat peste noapte. Întreaga nebunie a început după ce s-au scurs informații în presă despre acest proiect, iar de atunci s-au activat rotițele Sistemului.

Sursele noastre, dezvăluie trompeta respectivă, ne-au explicat că proiectul ar fi trebuit să fie adoptat în ședință de Guvern, dar o serie de discuții care au avut loc în noaptea precedentă au schimbat lucrurile în totalitate.

Această schimbare de optică a lui Liviu Dragnea a enervat foarte mulți baroni din teritoriu, care vedeau în OUG pentru amnistie și grațiere o șansă să fie albiți definitiv.

Un al doilea scandal care a bubuit în interiorul PSD este cel legat de protocolul secret semnat de Liviu Dragnea cu SRI, pe vremea când era ministru al Dezvoltării Regionale. Sursele noastre susțin că între Liviu Dragnea și Paul Stănescu a avut loc o ciocnire extrem de violentă.

Dragnea i-a reproșat lui Stănescu că a lăsat să se scurgă aceste informații, asta în timp ce Paul Stănescu, sprijinit și de alți lideri ai PSD, i-a reproșat lui Dragnea că nu a spus partidului despre această vulnerabilitate.

Paul Stănescu i-a explicat lui Dragnea că nu avea de ales, din moment ce jurnaliștii au trimis solicitări pe Legea 544, privind liberul acces la informații publice. Stănescu i-ar fi spus liderului PSD că nu dorește să încalce legea, fiind deja avertizat de cazul Sevil Shhaideh.

Aceste două scandaluri au reverberații majore la vârful PSD pentru că este o confruntare directă între Liviu Dragnea și principalii săi susținători. Vara se anunță extrem de fierbinte în interiorul partidului, iar în toamnă ne putem aștepta să bubuie o serie de scandaluri includiv la nivel public, mai anunță publicația apropiată de PSD.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”