Fiola anunță OFICIAL că SĂNĂTATEA și ÎNVĂȚĂMÂNTUL au fost ȚEPUITE!

Fiola anunță OFICIAL că SĂNĂTATEA și ÎNVĂȚĂMÂNTUL au fost ȚEPUITE!

Fiola anunță oficial că sănătatea și învățământul au fost țepuite! Ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu, a anunțat că bugetarii nu vor primi majorările salariale după calendarul avansat până acum. De la 1 ianuarie 2018, creșterea va fi de doar 25%, urmând ca de la 1 martie 2018 să fie acordată diferența. Potrivit variantei inițiale a Ministerului Muncii, primele majorări trebuiau aplicate de la 1 iulie 2017.

UPDATE/Ședință de urgență între Dragnea, Tăriceanu și O.Vasilescu la Camera Deputaților.

„De la 1 ianuarie 2018 toți bugetarii vor avea o creștere de 25%, de la 1 martie încă 25% pentru profesori. Medicii și asistenții au creșteri de peste 100% de la 1 martie, e variantă cu care noi vom intra în comisie. Au fost multe amendamente pe care noi le-am acceptat de la Senat și Camera Deputaților”, a declarat Lia Olguța Vasilescu, la Antena 3.

Ministrul Muncii a făcut anunțul referitor la decalarea calendarului privind majorările după o întrevedere cu ministrul Finanțelor, Viorel Ștefan.

Comisia de muncă din Camera Deputaților trebuia să se reunească, marți dimineață, pentru a dat un ultim vot înainte ca proiectul legii salarizării să intre în plen. Ședința a fost amânată, însă, pe fondul discuțiilor legate de depășirea anvelopei de 32 de miliarde de lei, prevăzută pentru perioada 2017-2020.

Legea salarizării aruncă în aer Guvernul. Bâlbele Executivului vin pe fondul războiului cu liderii PSD

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a mers de urgenţă în biroul lui Liviu Dragnea, după apariția în presă a crizei pe legea salarizării. Doar că şeful PSD nu era acolo.

Bâlbele executivului în privinţa Legii salarizării vin pe fondul războiului cu liderii PSD, iar zvonurile potrivit cărora Guvernul Grindeanu are zilele numărate par a avea un sâmbure de adevăr.

Surse din PSD spun că se pregăteşte debarcarea lui Sorin Grindeanu, iar acest lucru s-ar putea întâmpla printr-o moţiune de cenzură dacă premierul nu renunţă singur. 

 
 

 


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Document / Fugarul Rizea a dezvăluit personajul care l-a „pensionat” pe Crin Antonescu!

2 FOTO Acesta este Hunter Biden... Băiatul are probleme...

3 Un jandarm sibian de 43 de ani, coronasceptic, a murit după ce s-a infectat / Căpitanul Ionuț Câmpean, acum câte…

4 Marian Godină îi dă replica Patriarhului Daniel: „Să înțeleg că Sf. Dimitrie n-a văzut 30 de ani cum trăiau ro…

5 VIDEO Primul Guvern USL s-a făcut în Dubai, pe marginea piscinei hotelului Atlantis / Scheletele lui Ponta și Gh…