Fiola, declarație halucinantă la Antena 3: Vestea bună e că pensiile vor crește prin lege, vestea proastă e că acea lege a fost anulată!

Fiola, declarație halucinantă la Antena 3: Vestea bună e că pensiile vor crește prin lege, vestea proastă e că acea lege a fost anulată!

Olguta Vasilescu a dat astazi explicatii cu privire la legea pensiilor, astfel incat sa inteleaga si cel mai senil pensionar ce sunt alea cresteri negative, ROBOR, EURIBOR, asta are, asta n-are, care e castigatoare si alte notiuni de finante pesediste, scrie  ponturifierbinti.com .

Lucrurile sunt foarte clare dar dumneavoastra jurnalistii sunteti cei care le complicati!

O sa va fac deci un rezumat: avem sa zicem o pensie de 700 de lei, ea va creste cu 20%, adica cu 140 lei, pe care daca ii imparti la numarul de ministere prin care trec acesti bani, mai ramai cu 1,4 lei + indemnizatia de caldura – CAS + ajutorul de hrana si – taxa de protectie, da o frumoasa crestere negativa de – 100 lei.

Daca nici acum nu ati inteles, inseamna ca nu prea v-a placut matematica. Ca sa nu va obosesc prea mult si ca sa inteleaga si telespectatorii nostri, e vorba de doua vesti total diferite, una buna si una proasta.

Vestea buna e ca vom creste toate pensiile prin lege, deci dorinta si intentie politica exista! Vestea proasta e ca acea lege a fost deja anulata, ok as putea zice amanata, dar hai sa fim realisti. Ce mare lucru? La urma urmei, intentia conteaza!

Din pacate asa se intampla atunci cand isi baga coada Soros si nu te lasa sa-ti aplici programul de guvernare.

A declarat ministra muncii intr-o emisiune de la Antena 3.




Citește și:

populare
astăzi

1 Dăncilă îl îngroapă definitiv pe Geoană, care a mințit cu nesimțire despre cum a ajuns el la NATO!

2 VIDEO Imagini spectaculoase de pe frontul din Ucraina, cu un atac rar de manual la nivel de batalion, al rușilor, oprit de ucraineni

3 Polițistul local Bucur Cezar Mihail s-a declarat femeie

4 VIDEO Lovitură cruntă încasată de Rusia în Crimeea! / Canal neoficial al aviației ruse: „Exact așa cum am spus că va fi. Veșnica pomenire…”

5 Un articol care dă fiori despre Siria, țara care a ajuns să supraviețuiască economic din fabricarea unui drog...