Florin Cîțu anunță tăieri semnificative din subvențiile pentru partidele politice în 2021: Așa se fac economii, nu prin pseudo-demisii din Parlamentul României

Florin Cîțu anunță tăieri semnificative din subvențiile pentru partidele politice în 2021: Așa se fac economii, nu prin pseudo-demisii din Parlamentul României

Ministrul Finanțelor, Florin Cîțu, anunță, printr-un mesaj pe Facebook transmis sâmbătă dimineață, că va tăia un procent semnificativ din subvențiile pe care le primesc partidele politice de la stat, începând cu anul 2021.

Cîțu spune că și-a asumat și în 2020 o tăiere de 30% din banii partidelor, deși acest an a fost electoral și că va continua să facă economii folosind banii partidelor.

Acesta i s-a adresat lui Marcel Ciolacu, căruia i-a transmis că ”așa se fac economii substanțiale”, nu prin ”pseudo-demisii” din Parlamentul României:

”Lucrez la bugetul pentru 2021 și exact ca în 2020 voi propune economii REALE la bugetul de stat prin: tăierea cu un procent SEMNIFICATIV a subvenției pentru partidele politice și în 2021. În 2020, deși an electoral, am tăiat subvenția pentru partidele politice cu 30%. Marcel Ciolacu, așa se fac economii substanțiale la bugetul pentru anul viitor. Nu prin pseudo-demisii din Parlamentul României. Va urma…”, a scris Florin Cîțu, sâmbătă dimineață, pe Facebook.
 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Mama senatoarei Șoșoacă, medic: În România, sunt 7 din cele 8 puncte hiperenergetice ezoterice

2 Expert israelian / Cel mai mare experiment realizat pe oameni în secolul al XXI-lea. Israelul a primit vaccinur…

3 Olivia Steer / Bill Gates ne-a infectat cu COVID să câștige bani din vaccin. Are controlul lumii

4 Lucrurile se complică / Cercetători ai laboratorului din Wuhan recunosc că au fost mușcați în timp ce colectau p…

5 VIDEO Interlopul Alyn Spaniolu Legenda Vie, prins ca prostul în timpul unui live, deși era dat în urmărire