Florin Cîțu anunță tăieri semnificative din subvențiile pentru partidele politice în 2021: Așa se fac economii, nu prin pseudo-demisii din Parlamentul României

Florin Cîțu anunță tăieri semnificative din subvențiile pentru partidele politice în 2021: Așa se fac economii, nu prin pseudo-demisii din Parlamentul României

Ministrul Finanțelor, Florin Cîțu, anunță, printr-un mesaj pe Facebook transmis sâmbătă dimineață, că va tăia un procent semnificativ din subvențiile pe care le primesc partidele politice de la stat, începând cu anul 2021.

Cîțu spune că și-a asumat și în 2020 o tăiere de 30% din banii partidelor, deși acest an a fost electoral și că va continua să facă economii folosind banii partidelor.

Acesta i s-a adresat lui Marcel Ciolacu, căruia i-a transmis că ”așa se fac economii substanțiale”, nu prin ”pseudo-demisii” din Parlamentul României:

”Lucrez la bugetul pentru 2021 și exact ca în 2020 voi propune economii REALE la bugetul de stat prin: tăierea cu un procent SEMNIFICATIV a subvenției pentru partidele politice și în 2021. În 2020, deși an electoral, am tăiat subvenția pentru partidele politice cu 30%. Marcel Ciolacu, așa se fac economii substanțiale la bugetul pentru anul viitor. Nu prin pseudo-demisii din Parlamentul României. Va urma…”, a scris Florin Cîțu, sâmbătă dimineață, pe Facebook.
 


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”