Florin Piersic a început procedurile de kinetoterapie şi recuperarea medicală, anunță Spitalul „Foişor”

Florin Piersic a început procedurile de kinetoterapie şi recuperarea medicală, anunță Spitalul „Foişor”

Actorul Florin Piersic a început procedurile de kinetoterapie şi recuperarea medicală, au informat miercuri reprezentanţii Spitalului de Ortopedie „Foişor” într-un comunicat citat de Agerpres.

Florin Piersic. FOTO Arhivă

Actorul are o evoluţie favorabilă, precizează unitatea medicală.

„Evaluarea domnului Florin Piersic, făcută în dimineaţa de 15 mai 2024, de către echipa medicală, arată o evoluţie lent favorabilă. Pacientul a început procedurile de kinetoterapie şi recuperarea medicală”, se arată în comunicat.

Cu o zi în urmă, reprezentanţii Spitalului de Ortopedie „Foişor” precizau că starea generală a actorului Florin Piersic se ameliorează, iar parametrii biologici inflamatori înregistrează o scădere faţă de luni.

Legenda cinematografiei românești a avut, luni, primele declarații de la internarea sa în spitalul Foișor din București. Actorul, în vârstă de 88 de ani, a transmis un mesaj emoționant fanilor săi, asigurându-i că este bine și că are multe povești de împărtășit în continuare

Maestrul Florin Piersic este internat de mai multe zile la Spitalul Foişor, după ce anterior fusese internat la Institutul „Matei Balş” şi Institutul Inimii „Niculae Stăncioiu” din Cluj Napoca.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Dăncilă îl îngroapă definitiv pe Geoană, care a mințit cu nesimțire despre cum a ajuns el la NATO!

2 VIDEO Imagini spectaculoase de pe frontul din Ucraina, cu un atac rar de manual la nivel de batalion, al rușilor, oprit de ucraineni

3 Polițistul local Bucur Cezar Mihail s-a declarat femeie

4 VIDEO Lovitură cruntă încasată de Rusia în Crimeea! / Canal neoficial al aviației ruse: „Exact așa cum am spus că va fi. Veșnica pomenire…”

5 Un articol care dă fiori despre Siria, țara care a ajuns să supraviețuiască economic din fabricarea unui drog...