Florin Talpan „mitraliază” conducerea Stelei: „Nu mă pot subordona unor oameni care sunt incompetenți”

Florin Talpan „mitraliază” conducerea Stelei: „Nu mă pot subordona unor oameni care sunt incompetenți”

Florin Talpan, juristul Stelei, a plecat la ”război”. Dezamăgit că echipa activează încă în liga secundă, Talpan i-a atacat pe conducătorii clubului, pe oficialii din Ministerul Apărării Naționale, dar și pe antrenori.

Florin Talpan e nemulțumit de cum merg lucrurile la Steaua. Foto Sportpictures

”Nu sunt plătit foarte bine. Nu vreau să revin la aceste probleme, dar sper ca cei din conducerea MApN să vadă că eu îmi fac treaba acolo, că am pus foarte mult suflet, că eu am adus în inimile suporterilor bucuria și ar trebui să mă respecte mai mult.

Nu mă pot subordona unor oameni care sunt incompetenți. Niciodată eu nu mai accept lucrul ăsta. Steaua ar merge mult mai bine dacă s-ar subordona direct ministrului Apărării, așa cum s-a întâmplat până în 2002, când am venit eu la CSA Steaua.

Nu prin diverși secretari de stat, alte persoane care doresc răul Stelei. Înainte funcția necesară pentru a fi comandant la CSA Steaua era de general. Una e să fii general, să ai o anumită prestanță...”, a spus Florin Talpan, potrivit Fanatik.

Nici antrenorii Stelei nu au scăpat de furia lui Talpan

Florin Talpan le-a adus critici și antrenorilor Stelei, pentru că nu promovează jucători din Academie: ”Cei care au greșit ar trebui să răspundă. Steaua, care este acum în Liga 2, trebuia să fie în Liga 1! Cine oare trebuie să răspundă pentru că echipa asta n-a promovat? A cheltuit foarte mulți bani și, cum să vă spun, pe mine mă doare sufletul.

Dumnevoastră știți câți antrenori sunt la ora actuală la Steaua datorită muncii mele și acestei echipe?! Vreo 25. Ei, mă uit cu mare părere de rău că Gică Hagi promovează la prima echipă jucători de 17, 18, 19 ani, joacă ăia de le dau clasă la tuturor jucătorilor din Liga 1 și noi la academie nu avem un jucător promovat!”, a încheiat Florin Talpan.

Steaua evoluează în Liga a II-a și deocamdată nu are drept legal de promovare în Superliga, din cauză că clubul e finanțat de stat.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina