Focar de COVID-19 la RAR Suceava

Focar de COVID-19 la RAR Suceava

Un focar de COVID-19 a fost depistat la reprezentanţa din Suceava a Registrului Auto Român (RAR), a informat, vineri, purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP), Gabriela Băncilă.

Sursa citată a precizat că este vorba despre 12 dintre cei 27 de salariaţi ai RAR testaţi, inclusiv directorul instituţiei, toţi depistaţi pozitiv la SARS-CoV-2.

Potrivit DSP Suceava, alţi 14 au testul negativ, iar o probă este în lucru.

Purtătorul de cuvânt al DSP Suceava a spus că RAR a comunicat că s-au efectuat mai multe dezinfecţii cu o firmă specializată şi că va fi adus personal de specialitate din alte judeţe.

Totodată, Băncilă a precizat că, în urma anchetei epidemiologice derulate, s-ar fi constatat deficienţe în respectarea de către public a regulilor de purtare a măştii sau de distanţare, subliniind că "sunt necesare măsuri clare de delimitare a publicului în interiorul instituţiei, evitarea aglomerării spaţiilor închise şi impunerea purtării măştii". AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...