Fostă secretară a lui Șova, fotomodela Pârâială, a ajuns în Consiliul de Administrație la SALROM/Voi ÎNGHEȚAȚI în stradă!

Fostă secretară a lui Șova, fotomodela Pârâială, a ajuns în Consiliul de Administrație la SALROM/Voi ÎNGHEȚAȚI în stradă!

Alina-Maria Pârâială, un fost fotomodel, fostă secretară a lui Dan Șova, a fost numita membru in Consiliul de Administratie al Societății Naționale a Sării (SALROM), pentru o perioada de patru luni, cu posibilitate de prelungire pana la sase luni, conform unei decizii din 31 ianuarie a actionarilor, scrie ZiuaNews.ro. Chiar daca si-a inceput cariera ca fotomodel, Alina- Maria Paraiala a detinut functii de consilier sau sef de cabinet la mai mulți ministri si secretari de stat, in special in timpul guvernarii Ponta.

In plus, a detinut si functia de membru in Consiliile de Administratie ale CFR SA si CFR Marfa, potrivit unei declaratii de avere din noiembrie 2015, depusa in calitate de director de cabinet al unui secretar de stat din Ministerul Economiei, IMM-urilor si Mediului de Afaceri. De altfel, la CFR Marfa a fost numita administrator in 2014, cand era sefa de cabinet al fostului ministru al Transporturilor Dan Sova.

Debutul in functii guvernamentale a avut loc in 2009 cand a fost director de cabinet in Agentia pentru Implementarea Proiectelor Programelor pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii. Potrivit unor informatii din replicaoline.ro, a fost preluata apoi de conservatoarea Maria Grapini. In 2014 a ajuns consilier in cabinetul ministrului delegat pentru proiecte de infrastructura si investitii straine si tot in acelasi an a devenit sefa de cabinet al fostului ministru Dan Sova.



Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa