Fostul director al ziarului 'Bild', denunțat pentru presupusă hărțuire sexuală

Fostul director al ziarului 'Bild', denunțat pentru presupusă hărțuire sexuală

O colaboratoare a grupului media de comunicații Springer l-a denunțat pe fostul director al ziarului 'Bild' Kai Dieckmann pentru hărțuire sexuală, a confirmat vineri procuratura din Potsdam, după ce numeroase mass-media au avansat informații pe această temă, relatează EFE.

Sursa foto: www.zeit.de

Femeia susține că a fost hărțuită de Dieckmann vara trecută, la o conferință a grupului la Potsdam, în timp ce făcea baie.

Grupul a admis că este la curent cu versiunea femeii care s-a adresat imediat consorțiului după aceste fapte, dar a menționat că după ce a studiat cazul cu resursele avute la îndemână nu a putut găsi un comportament nepotrivit din partea lui Dieckmann.

Pentru a clarifica definitiv faptele și cu aprobarea lui Dieckmann, cazul a fost transferat Procuraturii.

Dieckmann, care a fost directorul principalelor două ziare ale grupului—'Bild' și 'Die Welt'—a anunțat la sfârșitul anului trecut că în primele zile ale anului 2017 renunță la postul de director general al consorțiului.

Grupul a ținut să precizeze că plecarea lui Dieckmann nu este legată de presupusul caz de hărțuire sexuală și că este o decizie luată în urmă cu peste un an.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...