Fotbal - CM 2018: Francezul Griezmann, accidentat la o gleznă (Varane)

Fotbal - CM 2018: Francezul Griezmann, accidentat la o gleznă (Varane)

Glezna atacantului francez Antoine Griezmann ''s-a umflat un pic în avion după meciul cu Australia , dar nu este o problemă gravă'', a declarat fundaşul Raphael Varane, cu două zile înaintea celui de-al doilea meci al Franţei la Cupa Mondială de fotbal 2018, contra selecţionatei Peru.

"Eu cred că se va antrena astăzi (marţi). Glezna sa s-a umflat un pic în avion după meci, iar eu cred că nu este nimic grav", a adăugat Varane într-o conferinţă de presă.

Luni, Griezmann s-a mulţumit cu o alergare uşoară colectivă. Staff-ul "Les Bleus" a invocat, fără precizări suplimentare, "o mică problemă", care nu-l va împiedica să participe la şedinţa de pregătire de marţi.

Fundaşul Samuel Umtiti şi mijlocaşul Thomas Lemar au fost, de asemenea, menajaţi luni şi urmează să ia parte la sesiunea de marţi, la fel ca şi portarul Hugo Lloris.

Antoine Griezmann, al cărui transfer iminent la FC Barcelona a ţinut prima pagină a presei sportive internaţionale în ultimele săptămâni, a ales în final să îşi prelungească contractul cu Atletico Madrid, semnând o nouă înţelegere valabilă până în 2023, conform anunţului făcut de clubul din capitala Spaniei.

Echipa Franţei va întâlni Peru, joi, la Ekaterinburg, după ce a învins Australia cu 2-1, sâmbătă. AGERPRES (autor: Vlad Constantinescu, editor: Mihai Ţenea, editor online: Gabriela Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro