Fotbal - CM 2018: Suporterii iranieni i-au perturbat somnul lui Cristiano Ronaldo

Fotbal - CM 2018: Suporterii iranieni i-au perturbat somnul lui Cristiano Ronaldo

Un grup de suporteri iranieni, înarmaţi cu vuvuzele, a perturbat somnul selecţionatei Portugaliei, înaintea meciului cu reprezentativa Iranului de la Cupa Mondială de fotbal 2018, obligându-l pe starul Cristiano Ronaldo să le ceară să nu mai facă gălăgie, anunţă presa lusitană, citată de AFP.

Într-o înregistrare video făcut de un amator şi reluată de site-ul televiziunii portugheze SIC, se poate vedea silueta căpitanului naţionalei portugheze gesticulând de la fereastra hotelului din Saransk în direcţia suporterilor iranieni şi semnalându-le că vrea să doarmă.

Conform postului Radio Renascenca, intervenţia atacantului nu a avut un efect de durată, pentru că zgomotul a revenit câteva minute mai târziu, obligându-i pe reprezentanţii Federaţiei portugheze de fotbal să solicite întărirea dispozitivului poliţienesc din jurul hotelului, care a restabilit calmul în jurul orei locale 0,30.

Chestionată de AFP, Federaţia portugheză nu a dorit să comenteze incidentul, însă un apropiat al naţionalei lusitane a afirmat că "imaginile vorbesc de la sine".

Într-o altă înregistrare video difuzată de SIC, poate fi văzut un grup de suporteri cântând pe străzile din faţa hotelului Seleccao.

Portugalia şi Iranul se vor înfrunta luni seara, de la ora 21,00 (ora României), în ultima etapă din Grupa B. Cristiano Ronaldo şi colegii săi au nevoie doar de un rezultat de egalitate pentru a obţine calificarea în optimile de finală ale Cupei Mondiale de fotbal din Rusia.
AGERPRES (autor: Mihai Dragomir, editor: Mihai Ţenea, editor online: Anda Badea)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Planeta sexuală Moldova / Agresoarea avea un cârnat pe care a încercat să-l introducă în vaginul femeii

2 „Iubiți români, iubiți străini, nu conta, amanți să fie…” / Femeia asta e nimfomană?

3 Mariana Moculescu s-a pozat aproape goală, într-o poziție sexuală! Cică e bonus pentru fani....

4  Vlăduța Lupău, știți, aia despre care a întrebat Florin Călinescu ce a întrebat...

5 „Nu va mai reveni pe teren”