Fotbal - Liga I: Astra Giurgiu - Steaua București 1-0

Fotbal - Liga I: Astra Giurgiu - Steaua București 1-0

Astra Giurgiu a învins-o pe Steaua București cu scorul de 1-0 (0-0), duminică seara, pe teren propriu, într-o partidă din etapa a 20-a a Ligii I de fotbal.

Campioana s-a impus prin golul marcat de Constantin Budescu (90+3), într-un moment în care Steaua juca în zece oameni, Gabi Tamaș fiind eliminar pentru al doilea cartonaș galben (84). Tamaș este la al doilea meci cu cartonaș roșu, după ce a încasat unul și joi, cu Villarreal (1-2).

Steaua a avut două bare în acest meci, prin Ovidiu Popescu (28) și Bojan Golubovic (56).

Cele două formații și-au creat mai multe ocazii mari de gol, Astra, condusă de pe banca tehnică de Marius Șumudică, ratând prin Florin Lovin (34), Cristian Săpunaru (58) și Constantin Budescu (89), în timp ce de la Steaua au irosit situații mari Vlad Achim (61) și Golubovic (82).

Steaua rămâne pe locul al doilea în clasament, în timp ce Astra este pe locul 7, la doar 4 puncte de zona play-off-ului.

În meciul tur, Steaua s-a impus cu 1-0.

Astra are două victorii consecutive în campionat, în vreme ce Steaua are un singur succes în ultimele cinci etape (trei eșecuri — în ultimele trei deplasări, un egal).

Steaua nu a mai câștigat pe terenul Astrei din 2012, de cinci jocuri.

Astra Giurgiu — FC Steaua București 1-0 (0-0), Stadion "Marin Anastasovici" — Giurgiu
A marcat: Constantin Budescu (90+3).
Cartonaș roșu: Gabriel Tamaș (Steaua, 84).
Arbitru: Radu Petrescu (București); arbitru de rezervă: Vasile Marinescu (București), Ovidiu Artene (Vaslui); arbitru de rezervă: Ionuț Coza (Cernica/Ilfov)
Observatori: Constantin Ștefan (București) — CCA, Mircea Călin (București) — LPF

AGERPRES (AS/editor: Mihai Țenea, editor online: Andreea Lăzăroiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu