Fotbal - Liga I: Chindia Târgovişte - FC Argeş 2-2

Fotbal - Liga I: Chindia Târgovişte - FC Argeş 2-2

Chindia Târgovişte a terminat la egalitate cu FC Argeş, 2-2 (2-1), sâmbătă, pe teren propriu, la Giurgiu, într-un prim meci din etapa a 15-a a Ligii I de fotbal, ultima a turului.

Oaspeţii a deschis scorul în min. 34, prin Ionuţ Şerban, dintr-un penalty acordat pentru faultul lui Fomba Bourama la Cephas Malele.

Chindia a reuşit egalarea un minut mai târziu, cu şansă: mingea şutată de Cristian Neguţ a fost deviată de Gabi Matei, a lovit bara, iar fundaşul francez Sylvain Deslandes, în încercarea de a o respinge a trimis-o în plasă.

Echipa antrenată de Emil Săndoi a trecut în avantaj la scurt timp, prin Marco Dulca (41), care a marcat primul său gol în Liga I cu un şut la colţul lung.

FC Argeş a obţinut un punct graţie golului reuşit de Robert Grecu (72).

Echipa pregătită de Andrei Prepeliţă a avut o bară, prin Mediop Ndiaye (38).

Chindia nu a pierdut în ultimele patru etape, având o victorie şi trei egaluri. FC Argeş nu a mai câştigat de şase etape, având trei egaluri şi trei eşecuri.

AFC Chindia Târgovişte - FC Argeş Piteşti 2-2 (2-1), Stadion ''Marin Anastasovici'' - Giurgiu
Au marcat: Sylvain Deslandes (35, autogol), Marco Dulca (41), respectiv Ionuţ Andrei Şerban (34 - penalty), Robert Grecu (72).
Arbitru: Szabolcs Kovacs (Carei); arbitri asistenţi: Vasile Marinescu (Bucureşti), Ionuţ Marius Bobe (Videle); arbitru de rezervă: Iulian Dima (Bucureşti)
Observatori: Marian Salomir (Cluj-Napoca) - CCA, Romulus Chihaia (Bucureşti) - LPF
AGERPRES (AS-editor: Mihai Ţenea, editor online: Simona Aruştei)

Sursa foto: AFC Chindia Oficial / facebook.com


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

4 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…