Fotbal - Liga I: CS Universitatea Craiova - Dinamo 2-2, în play-off

Fotbal - Liga I: CS Universitatea Craiova - Dinamo 2-2, în play-off

CS Universitatea Craiova și Dinamo București au terminat la egalitate, 2-2 (1-0), sâmbătă seara, la Drobeta-Turnu Severin, într-un meci deosebit de tensionat din cadrul etapei a șaptea a fazei play-off a Ligii I de fotbal.

Gazdele au deschis scorul în min. 13, prin Andrei Ivan, care a împins mingea în plasă la centrarea lui Alex Băluță, după p lovitură liberă executată de brazilianul Gustavo.

Dinamo a controlat posesia, dar nu a reușit să își creeze ocazii de gol, însă a egalat în min. 56, prin spaniolul Juan Antonio Romera Navarro, cu un șut din marginea careului. Dinamo a avut câteva oportunități bune de a prelua conducerea și a făcut-o cu șansă, prin Dan Nistor (81), după un luft al lui Andrei Dumitraș.

Universitatea a rămas în zece oameni, după ce Alexandru Mateiu a fost eliminat pentru un fault dur din spate la Dan Nistor, dar craiovenii au reușit să smulgă egalitatea în prelungiri, când bulgarul Hristo Zlatinski a înscris din apropiere, după centrarea lui Băluță și după ce l-a driblat pe Romera.

Dinamo venea după trei victorii și un nou succes o menținea în lupte pentru titlu. CS Universitatea pierduse ultimele două partide, cu FCSB și Astra.

În sezonul regulat, cele două echipe și-au împărțit victoriile, fiecare câștigând cu 2-1 pe teren propriu, iar în play-off ambele partide au terminat la egalitate, 0-0 la București, 2-2 la Severin.

CS Universitatea Craiova — FC Dinamo București 2-2 (1-0), stadion "Municipal' — Drobeta-Turnu Severin
Au marcat: Andrei Ivan (13), Hristo Zlatinski (90+2), respectiv Juan Antonio Romera Navarro (56), Dan Nistor (81).
Cartonaș roșu: Alexandru Mateiu (CSU Craiova, 88), Hristo Zlatinski (CSU Craiova, după meci).
Arbitru: Istvan Kovacs (Carei); arbitri asistenți: Vladimir Urzică (Piatra Neamț), Valentin Avram (București); arbitru de rezervă: Florin Mazilu (Satu Mare)
Observatori: Cornel Sorescu (Pitești) — CCA, Constantin Stătescu (București) — LPF

AGERPRES (AS-editor: Mihai Țenea, editor online: Ada Vîlceanu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

5 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?