Fotbal - Liga I: FC Viitorul - FC Hermannstadt 3-2

Fotbal - Liga I: FC Viitorul - FC Hermannstadt 3-2

FC Viitorul a învins-o pe FC Hermannstadt cu scorul de 3-2 (0-0), duminică seara, pe teren propriu, la Ovidiu, într-un meci din etapa a treia a Ligii I de fotbal.

FC Viitorul a revenit pe primul loc al clasamentului după acest succes, având maximum de puncte, la fel ca Universitatea Craiova.

Toate golurile s-au marcat în repriza secundă, iar echipa antrenată de Gheorghe Hagi a încasat primele sale goluri în acest sezon de Liga I.

Fundaşul Bogdan Ţîru (51), care joi a reuşit o dublă în Europa League, cu Gent, a deschis scorul după un corner executat de Eric de Oliveira. Brazilianul a majorat diferenţa (63), în urma unei combinaţii cu Andreaş Calcan. Sibienii au redus din diferenţă prin portughezul Yazalde Gomes (75), după o eroare a portarului Arpad Tordai. Andrei Ciobanu a refăcut ecartul (80), din lovitură liberă. Fundaşul sibian Ionuţ Stoica a marcat cel mai frumos gol al meciului (89), o execuţie acrobatică cu călcâiul, la cornerul executat de Jo Santos.

FC Hermannstadt a pierdut toate cele trei partide din acest debut de sezon.

FC Viitorul Constanţa - FC Hermannstadt 3-2 (0-0), Academia Hagi - Stadion Central - Ovidiu
Au marcat: Bogdan Ţîru (51), Eric de Oliveira (63), Andrei Ciobanu (80), respectiv Yazalde Gomes (75), Ionuţ Stoica (89).
Arbitru: Radu Petrescu (Bucureşti); arbitri asistenţi: Vladimir Urzică (Piatra Neamţ), Marius Cristian Marchidanu (Brăila); arbitru de rezervă: Sorin Costreie (Buftea)
Observatori: Iosif Olah (Sfântu Gheorghe) - CCA, Ion Căţoi (Bucureşti) - LPF
AGERPRES (AS-editor: Mihai Ţenea, editor online: Daniela Juncu)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...