Fotbal - Liga I: Pandurii Târgu Jiu - Concordia Chiajna 3-2, în play-out

Fotbal - Liga I: Pandurii Târgu Jiu - Concordia Chiajna 3-2, în play-out

Pandurii Târgu Jiu a învins-o pe Concordia Chiajna cu scorul de 3-2 (0-1), luni seara, la Drobeta-Turnu Severin, în ultimul meci din etapa a 10-a a fazei play-out a Ligii I de fotbal.

Pandurii s-a impus la capătul unui final dramatic, în care fiecare echipă a marcat în ultimele minute.

Oaspeții au deschis scorul rapid, prin Ovidiu Herea (6), fost jucător al gorjenilor, care a profitat de o mare gafă a fundașului Erico Da Silva. Pandurii a revenit în repriza a doua și a întors scorul prin două goluri marcate în decurs de zece minute, prin Paul Batin (65) și Yasin Hamed (75), ambii intrați la pauză. Yasin Hamed (17 ani) a marcat primul său gol în Liga I.

Concordia, care absentase în joc în repriza secundă, a reluat atacurile și, după câteva ratări incredibile, a reușit egalarea în min. 90, prin Valentin Munteanu, fost jucător al echipei gorjene, cu un voleu de excepție.

Echipa antrenată de Flavius Stoican a marcat golul victoriei la ultima fază de atac, prin Paul Batin (90+4), după două mingi respinse de apărarea ilfovenilor.

Pandurii are două victorii în play-out, ambele cu Concordia, 1-0 și 3-2. Concordia a pierdut după trei etape fără eșec (două victorii, un egal).

CS Pandurii Târgu Jiu — CS Concordia Chiajna 3-2 (0-1), stadion "Municipal" — Drobeta-Turnu Severin
Au marcat: Paul Batin (65, 90+4), Yasin Hamed (75), respectiv Ovidiu Herea (6), Valentin Munteanu (90).
Arbitru: Ovidiu Hațegan (Arad); arbitri asistenți: Adrian Radu Ghinguleac (București), Daniel Mitruți (Craiova); arbitru de rezervă: Horia Gabriel Mladinovici (București)
Observatori: George Ionescu (București) — CCA, Ion Cățoi (București) — LPF

AGERPRES (AS-editor: Mihai Țenea, editor online: Ada Vîlceanu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...