Fotbal - Liga I: Politehnica Iaşi - FC Voluntari 2-2

Fotbal - Liga I: Politehnica Iaşi - FC Voluntari 2-2

Politehnica Iaşi a terminat la egalitate cu FC Voluntari, scor 2-2 (1-0), vineri seara, în Copou, într-un meci din etapa a 21-a a Ligii I de fotbal.

Ieşenii au deschis scorul prin costaricanul Dylan Flores (45+1), dar ilfovenii au întors scorul după pauză în decurs de câteva minute, prin ''dubla'' lui Alexandru Tudorie (56, 59 - penalty), al doilea gol venind după un henţ comis de Platini.

Poli Iaşi a reuşit egalarea în finalul partidei, prin camerunezul Lewis Enoh (88), care a dejucat pasul la ofsaid al echipei oaspete. Enoh fusese introdus pe teren în min. 74, în locul lui Andrei Cristea.

Poli Iaşi e neînvinsă de cinci etape, având trei victorii şi două egaluri. FC Voluntari a primit din nou gol pe finalul partidei, aceste fiind al optulea meci în care încasează gol în ultimele zece minute.

În tur, Poli Iaşi s-a impus cu 3-2, printr-un gol marcat în prelungiri.

CSM Politehnica Iaşi - FC Voluntari 2-2 (1-0), Stadion ''Emil Alexandrescu'' - Iaşi
Au marcat: Dylan Flores (45+1), Lewis Enoh (88), respectiv Alexandru Tudorie (56, 59 - penalty).
Arbitru: Adrian Viorel Cojocaru (Galaţi); arbitri asistenţi: Vasile Marinescu (Bucureşti), Andrei Constantinescu (Bucureşti); arbitru de rezervă: Marian Barbu (Făgăraş)
Observatori: Ioan Onicaş (Zalău) - CCA, Viorel Anghelinei (Galaţi) - LPF
AGERPRES (AS-editor: Mihai Ţenea, editor online: Irina Giurgiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

3 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

4 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...

5 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani