Fotbal - Liga I: Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-0

Fotbal - Liga I: Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-0

Universitatea Craiova a terminat la egalitate cu CFR Cluj, 0-0, duminică seară, pe teren propriu, într-un meci din etapa a 30-a a Ligii I de fotbal.

Universitatea a dominat clar prima repriză şi şi-a creat câteva ocazii mari de gol, însă Ştefan Baiaram a trimis mingea cu capul în bară (9), Dan Nistor a numerit şi el bara (18), cu un şut din afara careului, iar Alexandru Tudorie a interceptat o minge trimisă greşit de Denis Ciobotariu şi a trimis în exteriorul barei din unghi (33).

CFR a avut şi ea două situaţii bune de gol, însă portarul Mirko Pigliacelli a agăţat mingea şutată de Billel Omrani şi deviat de un fundaş (20), după care acelaşi Omrani a şutat în bară (23).

În repriza secund, CFR a avut mai mult iniţativa, dar ocaziile de gol au fost rare. Andrei Burcă a reluat periculos cu capul (56), în urma unui corner, iar Bogdan Vătăjelu a şutat sub transversală de la circa 28 de metri, însă portarul Cristian Bălgrădean a respins (82).

Universitatea şi CFR sunt echipele cu cele mai bune apărări din Liga ( (14 goluri primite, respectiv 15).

Universitatea e neînvinsă de cinci etape (trei victorii, două egaluri), în care nu a încasat gol, având un singur gol primit în ultimele zece etape.

CFR a primit goluri într-un singur meci din ultimele opt (trei, toate în meciul cu FCSB).

Şi meciul tur s-a încheiat cu acelaşi rezultat, 0-0.

Universitatea Craiova - FC CFR 1907 Cluj 0-0, Stadion "Ion Oblemenco" - Craiova
Arbitru: Ovidiu Haţegan (Arad); arbitri asistenţi: Radu Adrian Ghinguleac (Bucureşti), Sebastian Eugen Gheorghe (Suceava); arbitru de rezervă: Marian Barbu (Făgăraş)
Observatori: Eduard Dumitrescu (Piteşti) - CCA, Paul Cazan (Bucureşti) - LPF
AGERPRES (AS-editor: Mihai Ţenea, editor online: Andreea Preda)

Sursa foto: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA /Facebook


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”