Fotbal - Liga I: Universitatea Craiova - FC Voluntari 3-1

Fotbal - Liga I: Universitatea Craiova - FC Voluntari 3-1

Universitatea Craiova a învins-o pe FC Voluntari cu scorul de 3-1 (2-1), luni seara, în Bănie, într-o partidă din etapa a 19-a a Ligii I de fotbal.

''Lanterna roşie'' a deschis scorul prin Richard Gadze (11), cu un şut din voleu la centrarea lui Bogdan Bucurică, fost jucător al Universităţii.

Universitatea a restabilit egalitatea prin bosniacul Elvir Koljic (25), care a marcat cu capul în urma unui corner executat de Cesar Meza Colli. Gazdele au preluat conducerea tot după o fază fixă, Alexandru Mitriţă marcând din penalty (45+3), Bucurică faultându-l în careu pe Nicuşor Bancu.

La duelul dintre cei doi antrenori italieni din Liga I, Devis Mangia, respectiv Cristiano Bergodi, FC Voluntari a dominat repriza secundă, în care craiovenii au jucat pragmatic, la rezultat. Ilfovenii puteau egala prin belgianul Nathan Kabasele, scăpat singur după o gafă uriaşă a lui Isaac Donkor, dar atacantul a tras pe lângă poartă (75).

Francezul Aissa Laidouni a primit al doilea cartonaş galben în min. 89.

Mitriţă a ratat şansa dublei în min. 90, când a şutat în bară. Universitatea a marcat ultimul gol la scurt timp (90+1), prin capverdianul Nuno Rocha, care a recuperat o minge din picioarele lui Ionuţ Balaur. Pentru Nuno Rocha a fost primul gol de la revenirea sa la Universitatea.

FC Voluntari a pierdut ultimele sale patru meciuri jucate în deplasare.

Universitatea, care s-a impus cu 5-1 în tur, are trei victorii consecutive. Universitatea a urcat pe locul al treilea în clasament.

Universitatea Craiova - FC Voluntari 3-1 (2-1), Stadion ''Ion Oblemenco'' - Craiova
Au marcat: Elvir Koljic (25), Alexandru Mitriţă (45+3 - penalty), Nuno Rocha (90+1), respectiv Richard Gadze (11).
Cartonaş roşu: Aissa Laidouni (FC Voluntari, 89).
Arbitru: Adrian Comănescu (Râmnicu Vâlcea); arbitri asistenţi: Marius Badea (Râmnicu Vâlcea), Stelian Slabu (Braşov); arbitru de rezervă: Cătălin Popa (Piteşti)
Observatori: Cristian Nica (Ploieşti) - CCA, Imilian Şerbănică (Bucureşti) - LPF
AGERPRES (AS-editor: Mihai Ţenea, editor online> Daniela Juncu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”