Fotbal: Alejandro Couto, destituit din funcţia de director general al FC Dinamo

Fotbal: Alejandro Couto, destituit din funcţia de director general al FC Dinamo

Spaniolul Alejandro Couto Lago a fost destituit, luni, din funcţia de director general al FC Dinamo Bucureşti, printr-o decizie a Consiliului de Administraţie, se arată într-un comunicat de presă al clubului din Şoseaua Ştefan cel Mare remis AGERPRES.

"Consiliul de Administraţie Dinamo 1948 a decis astăzi, în unanimitate, revocarea domnului Alejandro Couto Lago din funcţia de director general al societăţii noastre", se menţionează în comunicatul citat.

Alejandro Couto Lago ocupa postul de director general din 30 noiembrie 2020.

FC Dinamo anunţă că până la desemnarea unui nou director general, clubul va fi reprezentat în exclusivitate de Constantin Eftimescu (preşedinte al Consiliului de Administraţie) şi Cornel Ţălnar (membru al Consiliului de Administraţie) în raporturile cu Federaţia Română de Fotbal (FRF), Liga Profesionistă de Fotbal (LPF), instituţiile bancare din România şi partenerii grupării.

Tot luni, Consiliul de Administraţie al clubului a luat în discuţie un nou plan de redresare financiară, sportivă şi administrativă pentru Dinamo Bucureşti, a precizat preşedintele Constantin Eftimescu în comunicatul citat.

În ultima perioadă clubul Dinamo se confruntă cu mari probleme financiare, existând restanţe la plata salariilor jucătorilor, antrenorilor şi celorlalţi angajaţi pe mai multe luni. Conducerea reprezentată de Pablo Cortacero a anunţat în mai multe rânduri că va achita salariile, dar acest lucru nu s-a întâmplat. Din cauza acestor probleme, antrenorul Cosmin Contra a plecat de la echipă, iar mai mulţi jucători şi-au depus memorii la comisiile Federaţiei Române de Fotbal şi la FIFA pentru a deveni liberi de contract.

Compania Benel International SA, reprezentată de spaniolul Pablo Cortacero, a devenit la jumătatea lunii august noul acţionar majoritar al clubului de fotbal Dinamo Bucureşti.
AGERPRES (AS-autor: Marius Ţone, editor: Mihai Ţenea, editor online: Andreea Lăzăroiu)

 

Sursa foto: FC DINAMO BUCURESTI/Facebook.com

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Niciodată mai mult de o noapte” / Noi amănunte picante despre „intelectuala” lui Reghe

2 Fotografii cu Prodanca goală și cu mâna la „fofo” scăpate pe internet

3 „Am decis să încercăm din nou”

4 VIDEO Priviți ce palat și-a cumpărat fugarul Rizea la Chișinău!

5 „Dacă erai fata mea îți spuneam să îți mai pui o bluză pe tine”