Fotbal: Antrenorul Diego Simeone şi-a prelungit contractul cu Atletico Madrid

Fotbal: Antrenorul Diego Simeone şi-a prelungit contractul cu Atletico Madrid

Antrenorul argentinian Diego Simeone şi-a prelungit cu doi ani contractul cu echipa de fotbal Atletico Madrid, de care este legat acum până pe 30 iunie 2022, a anunţat joi clubul spaniol, citat de EFE.

Diego Simeone, în vârstă de 48 de ani, o pregăteşte din decembrie 2011 pe Atletico, cu care a câştigat şapte trofee: campionatul Spaniei (2014), Cupa Spaniei (2013), Supercupa Spaniei (2014), Europa League (2012, după o finală la Bucureşti cu Athletic Bilbao, şi 2018), Supercupa Europei (2012, 2018).

Simeone a dus-o de două ori pe Atletico în finala Ligii Campionilor, unde "los colchoneros" s-au înclinat de fiecare dată în faţa marii rivale Real Madrid (2014 şi 2016).

Niciun antrenor nu a adus mai multe trofee în vitrina lui Atletico, menţionează EFE. Simeone este urmat de legendarul Luis Aragones, ce a obţinut şase trofee cu gruparea din capitala Spaniei.

Atletico este acum pe locul 3 în La Liga, cu 44 de puncte după 23 de etape, la şapte puncte de liderul FC Barcelona, iar săptămâna viitoare o va întâlni pe Juventus, la Madrid, în turul optimilor de finală ale Ligii Campionilor. AGERPRES (editor: Mircea Lazaroniu, editor online: Gabriela Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…