Fotbal: Antrenorul Dusan Uhrin Jr a sosit la Bucureşti unde va negocia preluarea echipei Dinamo

Fotbal: Antrenorul Dusan Uhrin Jr a sosit la Bucureşti unde va negocia preluarea echipei Dinamo

Antrenorul ceh Dusan Uhrin Jr a ajuns marţi la prânz la Bucureşti, unde urmează să negocieze preluarea băncii tehnice a echipei de fotbal Dinamo.

Uhrin jr a sosit la Bucureşti cu două bagaje şi a fost preluat de pe Aeroportul Henri Coandă de către şeful departamentului de scouting al FC Dinamo, Marius Iorga, şi condus la sediul clubului de la RIN Grand Hotel, unde urmează să aibă loc tratativele.

Tehnicianul ceh nu a dorit să facă niciun fel de comentariu referitor la posibilitatea preluării conducerii tehnice a echipei Dinamo.

Managerul general al grupării dinamoviste, Florin Prunea, a declarat, marţi, pentru AGERPRES, că Dusan Uhrin jr este singurul tehnician cu care negociază preluarea funcţiei de antrenor principal.

"Dusan urmează să vină astăzi în România. Urmează să discutăm atunci când vom fi faţă în faţă, nu este încă antrenorul lui Dinamo, vom discuta. Nu mai avem pe nimeni pe listă deocamdată, el este singurul candidat pentru postul de antrenor. Numai cu Dusan discutăm", a declarat Prunea.

FC Dinamo a anunţat luni seara că a rupt contractul pe cale amiabilă cu antrenorul Eugen Neagoe, care a suferit un infarct miocardic în timpul meciului cu Universitatea Craiova, din cadrul etapei a II-a a Ligii I de fotbal.

Antrenorul ceh Dusan Uhrin jr, în vârstă de 51 de ani, a antrenat în cariera sa formaţii precum Mlada Boleslav, AEL Limassol, Dinamo Tbilisi, Viktoria Plzen sau Slavia Praga. În România, Dusan Uhrin a antrenat Politehnica Timişoara, în două rânduri, şi CFR Cluj.
AGERPRES/(A- autor: Adrian Ţone, editor: Mihai Ţenea, editor online: Adrian Dãdârlat)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…