Fotbal: Antrenorul Julian Nagelsmann afirmă că a refuzat-o pe Real Madrid din motive familiale

Fotbal: Antrenorul Julian Nagelsmann afirmă că a refuzat-o pe Real Madrid din motive familiale

Tehnicianul german Julian Nagelsmann, de la Hoffenheim, a confirmat că a fost contactat de Real Madrid, după demisia lui Zinedine Zidane din luna mai, dar a refuzat oferta clubului spaniool pentru că a pus familia sa pe primul loc, relatează ziarul Marca.

''Nu pot spune că nu m-am gândit la ofertă. Cine ar fi închis telefonul, când este chemat de Real Madrid? FC Univers nu există şi nimic nu este mai mare decât Real Madrid. Am doar 30 de ani, cariera mea evoluează rezonabil bine şi în viitor voi avea altă oportunitate de a prelua o echipă de acest nivel. Iar familia mea nu a vrut acum să se mute în străinătate'', a declarat Nagelsmann, ales cel mai bun antrenor din Bundesliga în sezonul 2017/2018.

Nagelsmann are contract cu Hoffenheim până în 2022, dar din 2019 va prelua RB Leipzig, cu care a semnat un acord pe patru ani. Real Madrid a semnat un contract luna trecută cu Julen Lopetegui, care a fost apoi concediat imediat de Federaţia Spaniolă de Fotbal din funcţia de selecţioner al naţionalei Spaniei. AGERPRES/(autor: Teodor Ciobanu, editor: Mihai Ţenea, editor online: Alexandru Cojocaru)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Marele fâs / „Celebra avocată” adusă de frații Tate din America a înfrânt

2 VIDEO Priviți ce făceau soldații ucraineni cu 8 luni înainte ca Rusia să invadeze Ucraina

3 Dezvăluiri de ultimă oră! / „Pâmânt în schimbul păcii” / Șeful CIA a negociat în secret pacea cu Ucraina și Rusia, luna trecută

4 VIDEO Ce o fi căutat liderul PSD Ciolacu la ăsta acasă?

5 Citiți și voi ce se scrie în presa turcă despre războiul din Ucraina...