Fotbal: Antrenorul Ronald Koeman nu va sta pe bancă la următorul meci al Barcelonei

Fotbal: Antrenorul Ronald Koeman nu va sta pe bancă la următorul meci al Barcelonei

Antrenorul Ronald Koeman nu îşi va putea conduce echipa de pe banca tehnică la următorul meci al echipei FC Barcelona, împotriva formaţiei Levante, programat la sfârşitul acestei săptămâni, după ce a fost eliminat de arbitru joi seara, pentru proteste, în finalul jocului încheiat la egalitate pe terenul lui Cadiz (0-0), în campionatul de fotbal al Spaniei, informează Marca.

"În ţara asta eşti eliminat pentru nimic. Toată lumea a văzut că erau două mingi în teren, mai puţin arbitrul... Nu a fost din cauza nervozităţii. I-am spus doar celui de-al patrulea oficial că sunt două mingi în teren", a spus Koeman la conferinţa de presă.

Tehnicianul olandez s-a declarat, totodată, nemulţumit de rezultatul întâlnirii de la Cadiz, în condiţiile în care elevii săi au avut "trei sau patru ocazii clare".

"Faptul că am jucat în zece a complicat puţin lucrurile pentru noi în finalul meciului. Este păcat cu adevărat. Sunt nemulţumit, pentru că am avut trei sau patru ocazii clare. Reţin acest lucru, nu situaţia mea personală. Se spune atunci când câştigi spui că trebuie să continui, iar când pierzi trebuie găsit un nou antrenor. Toate astea le las însă în seama voastră, a ziariştilor. Trebuie să fii realist, trebuie să vezi echipa pe care o avem, jucătorii care ne lipsesc. Nu am putut conta pe şapte jucători care ar putea fi titulari în această echipă", a adăugat Koeman.

Olandezul nu a dorit să comenteze prea mult zvonurile legate de viitorul său la cârma Barcelonei. "Cu preşedintele (Joan Laporta), doar m-am salutat la hotel. Dacă clubul vrea să vorbească cu minte, avem timp în faţă", s-a rezumat să spună Ronald Koeman.

Presa catalană susţine că principalul favorit la succesiunea lui Koeman la conducerea tehnică a Barcelonei este Xavi Hernandez, fostul căpitan al grupării de pe Camp Nou, care antrenează în prezent echipa Al Sadd din Qatar.
AGERPRES (AS/autor:Mihai Dragomir, editor: Mihai Ţenea, editor online: Ady Ivaşcu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia