Fotbal: Antwerp, adversara Viitorului în Europa League, are nevoie de întăriri, avertizează Boloni

Fotbal: Antwerp, adversara Viitorului în Europa League, are nevoie de întăriri, avertizează Boloni

Echipa belgiană de fotbal Royal Antwerp, care va juca în turul al doilea preliminar al Europa League cu FC Viitorul, are nevoie de întăriri, a avertizat antrenorul său, Ladislau Boloni, pentru ziarul Het Laatste Nieuws.

"Echipa este alcătuită într-un procent de 50 sau 60%, dar aşa se întâmplă cu majoritatea celorlalte formaţii", a spus Boloni. "Trebuie să ne întărim în atac. Cât mai repede cu atât mai bine, dar mă gândesc că, la fel ca anul trecut, vom face târziu câteva transferuri", a adăugat tehnicianul, care încă nu ştie când va începe echipa lui sezonul.

Prima manşă dintre Antwerp şi FC Viitorul va avea loc în Belgia, pe 25 iulie, iar manşa secundă se va juca la Ovidiu, pe 1 august.

După cum s-a anunţat, UEFA solicită Belgiei să decidă dacă Antwerp sau Gent va fi adversara Viitorului în turul 2 preliminar al Europa League, având în vedere că locurile din cupele europene ar putea fi altfel repartizate în cazul în care Mechelen, câştigătoarea Cupei Belgiei, va fi sancţionată pentru trucarea de meciuri.

Dacă Gent va fi cea care va evolua contra Viitorului, atunci Antwerp va debuta în noul sezon pe 28 iulie, în campionat, împotriva lui Eupen.

În altă ordine de idei, Boloni s-a arătat mulţumit de stagiul de pregătire, de zece zile, efectuat de echipa sa în Germania. Ultimul amical a adus o remiză, 1-1 cu Magdeburg, din divizia a treia germană. AGERPRES (AS/autor: Mircea Lazaroniu; editor: Adrian Drăguţ, editor online: Anda Badea)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Antonia m-a întrebat dacă fac sex anal, iar Velea m-a scuipat și m-a înjurat de morți!”

2 „Aici e România, sunteți nebuni la cap?” / Interlopii români, război fără precedent cu mafia albaneză după ce te…

3 De citit!

4 Soțul i-a luat copiii, iar sora a vândut-o proxeneților / Iadul trăit de o româncă, în Spania / A fost salvată de …

5 Roxen / „Sunt un băiat în corp de fată”